365

 • Vakantie-modus

  't Is vakantie en voor veel mensen betekent dit verlof nemen, batterijtjes opladen en zoveel als mogelijk genieten van 't goede weer.

  Ik probeer dat ook te doen, alleen dat stukje van 'verlof' mag je even schrappen. Daarvoor is 't net iets te druk bij mij op 't werk.

  Enfin, de vrije tijd die ik dan wel heb, besteed ik in mindere mate aan de blog en dan komt mijn project 365 wel goed van pas. Even enkele fotootjes opladen voorzien van wat commentaar en we zijn weer rond voor een weekje. Dus als je hier even niets van me leest, kun je daar ook nog altijd eens gaan piepen!

 • Project 365

  Ik vond het eens tijd voor wat nieuws. Alsof ik nog geen werk genoeg heb.

  Mijn project 365.

  Een beetje aangepast aangezien ik mezelf ondertussen wel ken en ik besef dat ik er niet elke dag aan zal denken om te komen posten.

  In de eerste plaats wordt het een foto-blog met erg beperkte comments. Voor het meer uitgebreide leeswerk, blijf je beter hier.

  Het wordt bovendien een wekelijkse 365. Een tweeënvijftigertje, laten we maar zeggen.

  Voor diegen die ondertussen denken dat ik teveel gedronken heb tijdens de feestdagen en vrezen dat het nooit meer goed komt: gewoon doorklikken en na een paar weken zal het wel duidelijk worden.

  Mijn eerste week staat er ondertussen op. En aangezien ik mijn project 365 nog niet helemaal gewoon ben, ben ik meer dan de helft van de interessante gebeurtenissen vergeten vast te leggen op de gevoelige plaat. En dat fotograferen, dat moet ook nog beter worden. Met wazige foto's zal ik de aandacht ook niet lang vasthouden, vrees ik. 

  Ah well, give me some credit. Binnen enkele weken heb ik het hopelijk onder de knie!