• Opluchting

  Na drie dagen in spanning afwachten zijn de duiveltjes toch binnengevallen. Drie dagen heb ik nog zitten hopen en twijfelen, maar sinds gisteravond ben ik definitief uit mijn lijden verlost. Ronde 1 zit erop.

  Ik ben teleurgesteld (uiteraard), maar al bij al valt het nog mee. Ik ben nu tot het besef gekomen dat niet alles zo vlot gaat gelijk we het wel zouden willen en dat we gewoon geduldig onze beurt zullen moeten afwachten. Dat boeleke komt er wel!

  Heb besloten om momenteel dan ook even wat afstand te nemen van dit blogje. Het kan nu eenmaal niet goed zijn om er constant mee bezig te zijn. Eens het zover is, hou ik jullie wel op de hoogte!

  Prettig weekend iedereen! En tot de volgende ronde ;)

 • Back to reality

  Deze morgen terug met de pootjes op de grond beland. Ik nam mijn temperatuur (voor de niet-kenners van de temperatuurmethode zie HIER) en kwam tot de ontstellende vaststelling dat die zeker 3 tienden van een graad gezakt was. Concreet komt dit erop neer dat de duiveltjes in aantocht zijn. Helaas pindakaas.

  Het testje dat ik gisteren ben gaan halen, zal dus nog een maandje in de kast mogen blijven liggen. Wat een ontgoocheling zeg! Hoe kon ik zo naiëf zijn om te denken dat het bij ons wel van de eerste keer prijs zou zijn terwijl andere koppels hemel en aarde moeten bewegen om zwanger te worden!
  Je wordt er zowaar een stuk nederiger van. Ik heb mijn lesje alvast geleerd. Hopelijk kan ik er de volgende rondes wat nuchterder tegenaan gaan en er me niet zoveel laten meeslepen. Zucht.

 • En passant...

  Deze middag tijdens een ommetje het Kruidvat binnengestapt. Voor ik het goed en wel besefte, hoorde ik mezelf om een zwangerschaptest vragen.

  En nu ligt dat ding hier te blinken in mijn schuif. Ik mag het de eerste 5 dagen toch nog niet gebruiken want resultaat zou dan sowieso negatief zijn.
  Hoe is het toch mogelijk dat ik mezelf zo kan opjutten? Ik had nochtans gezworen pas donderdag of vrijdag om de test te gaan! Ik maak het mezelf toch ook nodeloos moeilijk hé.

 • 7 dagen

  Zeven dagen had God nodig om de aarde te scheppen. Ik heb nog zeven dagen geduld nodig vooraleer ik zo'n zwangerschapstest in huis kan halen... aaargh, wat duurt dat lang !!

 • Stil...


  De laatste dagen is het hier wat stil geweest. Reden? Ik denk dat ik aan het "doordraaien" ben. Ik denk constant dat ik vanalles voel, maar mijn gezond verstand zegt me dat dat helemaal nog niet mogelijk is! De eerste mogelijke zwangerschapstekenen zouden in principe maar kunnen optreden ten vroegste vanaf het moment van de innesteling van een bevruchte eicel.

  En aangezien zo'n bevrucht eitje zich ongeveer pas vanaf de 10de dag na de bevruchting gaat innestelen in de baarmoeder, kan hiervan bij mij gewoon geen sprake zijn. (ik zit op dag 6) Tenzij mijn ei nu net Speedy Gonzales is. En dat betwijfel ik toch ten zeerste :) Ben zelf geen rappe, laat staan dat mijn ei dat zou zijn :)

  Ik moet gewoon geduldig afwachten tot de eerste mei daar is. Dan zou ik een testje kunnen doen (in de veronderstelling dat de rode vlag ondertussen niet buitenhangt...) Iemand voorstellen voor wat bezigheidstherapie? Want tegen dat 1 mei daar is, ben ik compleet dolgedraaid, hoor!

 • Waaw!

  Nooit gedacht dat dit blogje op de startpagina's zou komen te staan... Bedankt aan het Skynet team!

  De laatste dagen druk bezig geweest met het werken aan onze toekomst. Of het resultaat zal opgeleverd hebben, zullen we pas binnen een paar weken merken... Het zullen lange weken worden... en geduld is niet bepaald mijn beste eigenschap ;)

 • Goede vrijdag!

  Wat zeg ik? Goed? Fantastisch!

  Gisteren bij de gyneacoloog het heerlijke nieuws gekregen dat mijn eisprong er zat aan te komen en dat we er nog deze maand aan kunnen beginnen. Belofte maakt schuld, dus we zijn maar meteen het bed ingedoken :)

  Vanavond nog eens ons beste beentje voorzetten en dan ongeduldig afwachten... Zou 't ventje al van de eerste keer met scherp geschoten hebben? ;)