• In de knoop

  Mijn lijf ligt in de knoop. Ik vrees dat er mij voor de tweede ronde geen normale cyclus te wachten staat... namelijk nog steeds geen teken gezien dat een eisprong eraan zit/zat te komen. Noppes. Nada. Niekske.

  Waarschijnlijk zijn mijn eieren in staking. Geen idee wat ik ze misdaan heb :(
  Het wordt dus gewoon afwachten tot die dingen weer in gang schieten. Duimen maar dat het niet te lang op zich laat wachten allemaal!

 • The egg is (almost) ready!

  >

  Althans, 't zal niet zo héél veel schelen. Dat houdt in dat er de komende dagen nog meer dan anders "hard gewerkt" zal worden!

  't Feit dat ik een paar dagen last heb van een barstende koppijn helpt wel niet echt, maar bon, "vanavond niet schat, ik heb hoofdpijn" is een zinnetje dat je me tegenwoordig niet veel zal horen zeggen :)

 • Groene zone!

  Aan het balkje hierboven te zien, heb ik eindelijk de groene (vruchtbare) zone bereikt. Wel héél verwarrend want ik heb de indruk dat mijn lijf niet meewil. Vorige keer kon ik die vruchtbare periode héél goed waarnemen, terwijl er nu niets van te merken is...

  Veel kans dus dat ik weer vreselijk onregelmatig ben... grrrr....

 • Nog 10 daagjes

  vooraleer we weer aan de slag kunnen gaan. 't Is te zeggen, vooraleer we kindjes kunnen maken :)

  Op voorhand maken we natuurlijk ook nog wel pret ;)

 • Milj**rde!

  Heb een weekje geleden gefoefeld met de broncode van dit blogje om die banner in mijn titel te plaatsen, maar nu krijg ik het onding niet weg natuurlijk. Ben helemaal geen 4 dagen overtijd en wou een nieuw bannertje plaatsen om de juiste situatie weer te geven.

  Iemand een idee waar ik de mist ben ingegaan?