• 11 weken!

  Waaw, wat gaat het snel. Vandaag ben ik al 11 weken zwanger! Voor ik het weet, lig ik te puffen in het ziekenhuis om te bevallen :)

  Buiksgewijs valt er nog niet veel te zien: het zit wel wat dikker dan wat ik gewoon ben, maar da's grotendeels te wijten aan darmprobleempjes (jawel, nog steeds!) Zodra het eens écht de moeite wordt, komt er hier wel een buikfoto te staan ;)

 • Tweede echo

  Gisteren onze tweede echo gehad! De baby stelt het super daarbinnen en dat was eraan te zien. Hij bewoog en spartelde dat het een lieve lust was! Armpjes, beentjes, het zit er allemaal op en aan :)

  't Ventje dat al even een piemeltje gezien te hebben en ik lag dubbel toen de gyn zei dat het de navelstreng was. De baby zou wel erg groot geschapen geweest zijn ;)

  Ook de hartslag was nog even sterk en overtuigend als de vorige keer! Dit keer zijn we onze video niet vergeten en alles is mooi opgenomen! Op het echo- fotootje is het niet zo duidelijk maar op de beelden kun je echt een compleet mensje zien. Héérlijk!

  12 augustus volgende afspraak bij de gyn. Dit keer voor de nekplooimeting. Zal een spannend moment zijn, maar we moeten er ook door! Dus weer aftellen maar ;)

 • Reacties van de familie

  Speciaal voor Véronique nog een klein postje over de reacties van de familie :)

  De grootouders in spe waren allevier erg content! De twee grootmoeders zijn al geobsedeerd begonnen met alles bij elkaar zoeken voor als hun eerste kleinkind op logement komt! Ik ben in de verste verte nog niet begonnen met het denken (laat staan het inrichten van) aan de kinderkamer, maar die twee hebben het al allemaal uitgedokterd :) Geen kinderkledingwinkel is veilig (zeker niet nu het solden zijn) !

  Ook de overgrootouders zijn erg blij met de komst van deze baby, sommigen zijn al redelijk van leeftijd en hadden niet gehoopt dat ze dat nog zouden mogen meemaken :)

  Zus, nichten en neven, nonkels en tantes en vrienden hebben ons ook uitgebreid gefeliciteerd. De kast staat al vol lieve kaartjes!

  Zo, dat waren een beetje de eerste indrukken... binnen een aantal weken kom je ook te weten hoe de collega's reageerden ;)

 • Nog vijf nachtjes slapen...

  ...en dan zien we ons boeleke voor de tweede keer! Ik kijk er opnieuw enorm naar uit. Ik zal dan 10 weken en een dagje ver zijn en als ik ervaringsdeskundigen mag geloven, zal er al heel wat meer te zien zijn dan vorige keer!!

  De anonimiteit blijft nog even aanhouden. De familie en vrienden zijn uiteraard wel allemaal ingelicht, maar nu moet ik het ook nog op mijn werk vertellen. Aangezien ik dat pas zal kunnen doen eens ik terug ben uit verlof, zullen jullie hier toch nog enkele weken op jullie tanden moeten bijten ;)

  Het spijt me vreselijk echt waar, ik zou niet liever doen dan mijn trots en vreugde uitschreeuwen, maar de omstandigheden laten het nog niet toe. Ach ja, daarna blijven er nog zeker een dikke zes maanden over waarin iedereen weet wie ik ben, da's ook zo erg niet hé?

  Nu nog wat gaan genieten van het heerlijke weer! Mij nog wat laten bruinen nu ik de zon nog redelijk kan verdragen...

 • Alles ok!

  Geen paniek, we zijn nog allemaal ok hoor :)

  Heb de laatste dagen gewoon nogal afgezien van die enorme hitte. Wat was ik blij dat het vannacht eens ferm geregend had. Helaas, 't is nu alweer aan het opwarmen...

  Met boel en mij is alles prima. Ik kijk al vol spanning uit naar de tweede echo. Die komt er trouwens vroeger aan dan verwacht: 18 juli!
  De dokter vertrekt daarna immers op vakantie en wou het ons niet aandoen om te wachten tot eind augustus voor die tweede echo. Lief hé?
  Mij zul je alvast nooit horen klagen als ik de kans krijg om mijn boeleke te zien!

  Tegen dan zal ik 10 weken en een dag ver zijn, dus ik hoop dat we al wat meer van de lichaamsbouw zullen kunnen zien! Zou toch plezant zijn als junior als eens naar ons kon zwaaien ;)