• Bàààààààààààlen

  Gisteren opnieuw een echootje gehad en ons "kleintje" doet het nog steeds prima daarbinnen (dat had ik gelijk al willen voelen!). De baby weegt nu al iets meer dan 1 kg en heeft zich in de juiste richting gedraaid. Momenteel kijkt hij/zij nog naar boven (sterrenkijkertje), maar dat kan nog allemaal veranderen zei de gyn. Ook het geslacht werd opnieuw bevestigd. Nu zijn we 100% zeker dat het een *yeah right, je denkt toch niet dat ik dat hier zou schrijven* is :)

  Met mijn rug is het allemaal veel minder goed: de bekkeninstabiliteit is blijkbaar veel erger dan ik aanvankelijk had durven denken. De dokter heeft me verplicht om 4 weken thuis te blijven en het rustig aan te doen :-(
  Een weekje "vakantie" zag ik nog wel zitten, maar een maand?! Wat ga ik in godsnaam doen? Bah, ik baal(de) er echt van! Binnen 4 weken zal hij de situatie opnieuw evalueren en afhankelijk van mijn toestand mag ik dan ofwel opnieuw gaan werken, ofwel moet ik dan thuisblijven tot de bevalling. Ik zit al mijn vingers te kruisen voor het eerste!!!

  Ik heb niet echt een echo-fotootje om online te plaatsen: totaalbeelden krijgen we nu niet meer gezien de baby veel te groot is om nog op het plaatje te passen: we hebben fotootjes van dijbeentjes, buikje en hoofdje, maar da's natuurlijk niet zo interessant om naar te kijken. Zal dan maar ter compensatie één dezer dagen nog een buikfotootje plaatsen...

 • Aftellen...

  ... tot de volgende echo!! Volgende week dinsdag is het alweer zover en zien we ons kleintje terug! Ik verlang er enorm naar want de laatste weken is het zo actief daarbinnen zodat ik vermoed dat het al serieus gegroeid is!

 • Jongen? Meisje? Jongen?

  Die vraag laat velen in onze familie en vriendenkring toch niet geheel onberoerd :) Telkens we ergens langsgaan proberen ze ons te ontfutselen wat we zullen gaan krijgen. Tot nu toe redelijk goed de boot kunnen afhouden, maar ze worden potverdekke steeds leper en leper in hun truukjes om ons te doen verspreken... Hopelijk hou ik het nog 3 maanden vol :)