• Wel wel wel...

  Voor het eerst sinds het opstarten van de poll wordt vermoed dat wij een dochtertje gaan krijgen. 't Verschil is miniem, maar ben toch eens curieus waar die plotse ommekeer vandaan komt :)

  Superlang geduld zullen jullie alvast niet meer moeten hebben want met een beetje geluk ben ik binnen hier en een kleine maand al bevallen van onze pruts!

  Die kleine doet trouwens nog steeds flink zijn best om het mij zo oncomfortabel mogelijk te maken: draaien, keren, schoppen en indalen... mama pijn doen! Wat een snotaapje ;)

 • Nog niets aan de hand!

  De laatste dagen liep ik wat ongerust rond: bepaalde signalen wezen erop dat de bevalling zich misschien had ingezet, maar de gyneacoloog heeft me gisteravond gerustgesteld. Hoewel beebje al ferm ingedaald is, is er nog geen sprake van opening of weeën, dus alles blijft nog even zitten waar het hoort!

  Gisteren kregen we meteen ook de laatste echo: boeboel wordt zo groot dat de gyn toch geen juiste metingen meer kan doen (spijtig). Nu kon ie al geen correcte meting meer doen van het hoofdje...

  Blijkt dat onze "pruts" bij benadering 2kg 800 weegt, dus mooi binnen het gemiddelde. De dokter verwacht zich dan ook aan een geboortegewicht van 3kg 500! Ik zal mogen mijn best doen om die brok naar buiten te krijgen ;)

  Zelf ben ik dan weer een beetje vermagerd. Maar je hoort me niet klagen zenne, ik blijf het herhalen: wat er niet bijkomt, moet ik er achteraf niet afwerken!

  Ik probeer de eerstkomende dagen ook nog eens een fotootje te maken van mijn buikske, kwestie dat jullie ook kunnen zien dat het nog steeds rond en gezond is!

 • Nog 35 daagjes!!

  Nu begin ik toch wel echt aftellen naar de bevalling hoor. Slaap niet meer makkelijk, zit niet meer makkelijk, overal heb ik wel een pijntje...

  Ben vandaag ook weer terug aan het werk en hoop dit nog twee weekjes vol te houden. Tenzij de gyn me morgenavond zou zeggen dat de bevalling er vroeger aankomt dan verwacht... ik zou niet willen dat mijn weeën beginnen op het werk en ik dan nog in zeven haasten de trein op moet richting huisje!!

 • What a night!

  Ik dacht dat ik zot werd vannacht. Ben letterlijk om het anderhalf uur (op de minuut hé!!!) moeten opstaan om mijn blaas te legen... Resultaat: ik loop erbij gelijk een zombie. Dat die kleine spartelt en schopt, daar kan ik redelijk goed tegen en dat belet me meestal niet om toch goed te kunnen slapen, maar als boeboel mijn blaas aanvalt, verlies ik gegarandeerd de strijd. Amai als ik dat nog een maand moet verduren!

  Heb me al serieus zitten afvragen of ik niet beter zelf met een pamperke zou slapen 's nachts: dan kan ik het allemaal "lekker" laten lopen en hoef ik niet op te staan... Maar ja, zo terug naar mijn eigen baby-periode zie ik nu ook niet echt zitten :)

  't Zal nu ook niet lang meer duren of ik kan eindelijk mijn meubeltjes voor de kinderkamer installeren. We verhuizen definitief op 20 januari, maar gaan ervoor al redelijk veel ter plaatse gaan installeren. Dus ook de kinderkamer!!! Ik verlang al!