• Basjes eerste week alleen met papa!

  Maandag was het zover. Basje en papa zouden de hele dag samen doorbrengen. Die is immers in verlof en mama moest gaan werken. Zondagavond nog eens samen overlopen waar alles stond en wat er juist moest gebeuren. Ik had er het volste vertrouwen in dat papa en dochter zich te pletter zouden amuseren de komende twee weken!

  Helaas voor papa begon maandag niet al te denderend en had Basje precies een lastige dag. Ongemakkelijk, veel wenen, niet slapen,… resultaat: een oververmoeide papa én dochter toen mama 's avonds thuiskwam.

  Ik hield al mijn hart vast voor wat dinsdag zou brengen, maar als bij wonder leek er geen vuiltje aan de lucht. Die twee hebben zich goed geamuseerd samen!

  De volgende dagen verliepen afwisselend kalm en hectisch: Basje had af en toe eens een driftbui of weigerde te slapen, maar over het algemeen ging alles heel goed. Dus '"oef" ze hebben hun eerste week samen goed overleefd! Ben eens benieuwd wat volgende week zal brengen!

 • Waterratje

  Ook al hebben we ons eerste zwempartijtje beperkt tot een kwartiertje plonzen in het water, het was héél leuk! Dat bewijzen de foto's!!!


 • Zwemmen!

  Deze middag gaan we zwemmen. Papa en Basje zeker, mama zal waarschijnlijk aan de kant blijven staan wegens gewond. 't Ja, iemand moet de handdoek openhouden als de kleine uit het water komt he?

  Gisteren ook op controle geweest bij de dokter: stand van zaken: een brok van 8 kg en 70 cm!

 • Basje in de grote stoel

  Nu Basje min of meer zelfstandig kan zitten, werd het de hoogste tijd om haar eens in haar 'kak'stoel te zetten. Dat maakt het direct veel makkelijker om te eten en te spelen!!


 • Slabbetjes

  't Ja, wat kan ik erop zeggen dat ik Basje steeds de verkeerde slabbetje om doe? 's Ochtends vroeg begint het steeds goed en heeft onze mejuffer steeds de juiste weekdag aan. Maar ze slaagt er telkens in om dat slabbetje binnen enkel uren compleet vol te kwijlen (tandjes in aantocht?) zodat mama verplicht is een ander exemplaar om te doen. Met alle gevolgen vandien dus :)

 • Basje kan zitten!

  Groots moment op een memorabele datum! Exact op 7/7/7 is Basje erin geslaagd om voor het eerst te zitten! En dat hebben we op foto vastgelegd!!


 • Stoute vliegtuigen!!!

  Dit weekend was een ware foltering voor alle kleine boelekes uit Koksijde, neem dat maar van mij aan. Er werd naar jaarlijkse gewoonte weer een "Air Show" georganiseerd en dat betekent een hels kabaal! Zeker als je vlak onder de aanvliegzone woont die gebruikt wordt om op te stijgen en te landen. Ons hele huis daverde onder de zware trillingen van de vele straaljagers, helikopters en andere militaire speeltjes! Niet moeilijk dus dat Basje geen oog heeft dichtgedaan en bijgevolg oververmoeid was en hartverscheurend huilde…

  Zondag hebben we haar wat "verder" van de lawaaizone verwijderd (bij Bonneke en Opa), maar ook daar werd ze regelmatig wakkergemaakt door die ondingen.

  Als ze het volgend jaar opnieuw in hun bol halen om "defensiedagen" in te richten, logeren we dat weekend zeker ergens anders !