• Basje likes food!

  Basje houdt van eten. Juist gelijk de mama ;) Ik laat de beelden spreken!

 • De beloofde foto's!

  Eindelijk ben ik hier nog eens geraakt met wat recente fotootjes! Helaas moet ik Fran en haar mama teleurstellen want zwemfoto's zitten er niet meer bij. Toen mama en papa namelijk de vorige keer met me wilden gaan zwemmen zijn we van een kale (of moet ik zeggen droge?) reis teruggekomen: het zwembad was dat weekend namelijk dicht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt... ik zal mijn tweede zwempartijtje dus nog eventjes moeten uitstellen!

  Maar ik heb wel enkele fotootjes meegebracht van mezelf op twee voetjes :) Ik kan al flink staan hé?


  En hieronder nog een paar fotootjes samen met mama!

 • 8 maanden

  Onze meid werd vandaag al 8 maanden... de tijd vliegt voorbij!

  Ze besloot er meteen weer een memorabele dag van te maken en is er vandaag voor het eerst in geslaagd om zelf vanuit buiklig te gaan zitten! Een hele klus, maar 't is toch maar gelukt!

  Enkele dagen geleden ontdekte ze ook dat de spijlen van het park erg handig zijn om zich aan op te trekken :) Binnen de kortste keren staat ze recht ;)

 • Plonzen

  Als papa op tijd klaar raakt met zijn werk, gaan we deze middag met zijn allen nog even gaan zwemmen. Kunnen we meteen eens het Floaties-zwembandje uittesten dat we kregen van Virginie!

  Gisteren is Basje op logement geweest bij opa en Bonneke en -uiteraard- heeft ze zich er prima geamuseerd. De foto-bewijzen worden gauw online gezet!

 • Tijd voor nog een foto!

  Het is al een tijdje geleden dat Basje deze pagina nog eens sierde. Bij deze!

 • Weg met die maxicosi!

  In de wagen dan toch... want sinds een paar dagen hebben we de grote autostoel geïnstalleerd zodat Basje vanaf nu alles goed kan bekijken en als een grote madam in de wagen mee rijdt! Geestig dat ze het vindt!

  De maxicosi begint aan de kleine kant te raken (haar voeten steken te veel uit) en om accidentjes en haperingen te vermijden, leek het ons het best om de gewone autostoel al in gereedheid te brengen! En wat een succes is het!

  Trouwens, 9 kilo én een maxicosi aan de arm meesleuren is écht geen lachtertje! Basje op de arm, dat transporteert véééél makkelijker!

 • Hatsjoe!

  Basje zit weer met een verkoudheid opgescheept! De vorige is nog maar goed en wel genezen of de volgende staat al in de rij!

  Vermoedelijk is het rare weer de oorzaak van de snotneus: telkens als we een uitzonderlijke warme dag gehad hebben, gevolgd door slecht weer, heeft Basje het zitten!

  We zijn dus gewaarschuwd in de toekomst!