• Nog nieuwe tandjes?

  Het ziet er naar uit dat Basje nog op de valreep in 2007 twee nieuwe bijtertjes bij krijgt! Haar twee bovenste snijtanden zaten al een eindje te duwen, maar vandaag zien we ze pas echt goed blinken. Het vele kwijlen en haar snotneus liegen er ook niet om...

  2008 zal dus hoogstwaarschijnlijk ingezet worden met 4 tanden!

 • Prettige feesten!

  De komende dagen zal er druk gevierd worden ten huize Basje! We wensen jullie alvast heerlijke feestdagen toe!!!

  kerst
 • Bronchiolitis

  Basje is vastberaden om dit jaar nog het record aan ziek zijn te verbreken. Na de keel-, oor- en oogonsteking een paar weken geleden, is het nu de buurt aan bronchiolitis. Een ontsteking aan de onderste luchtwegen dus. Concreet: snotneus, hoesten, hoesten en nog eens hoesten, slaperig, weinig eetlust...

  Dus opnieuw de aerosol mogen bovenhalen (met andere medicatie deze keer) en ook neusdruppeltjes gaan halen bij de apotheek...

  Hopelijk is ze er snel door zodat we 2008 gezond mogen inzetten!!

 • Kijk naar mijn tandjes!

 • 11 maanden!

  't Goh, onvoorstelbaar dat onze kleine meid al 11 maanden oud is! Voor we het goed en wel zullen beseffen, vieren we haar eerste verjaardag! Echt vieren doen we vandaag uiteraard niet ('t zou net iets van het goede teveel zijn als we elke maand een feestje zouden organiseren hé?), maar we zullen ons wel goed weten te amuseren vandaag!

  Deze middag na het middagdutje en de fruitpap gaan mama en Basje nog even langs bij de kapper om Basjes wilde lokken wat te kortwieken. Maar dan ook weer niet té kort want anders krijgen we papa op ons dak :)

 • Lachen

  Basje kan enorm aanstekelijk lachen. Je moet je soms in allerlei bochten wringen om haar aan het lachen te krijgen, maar als het lukt, dan is het wel zaaaalig.

  Papa die op de blote teentjes blaast, is alleszins één manier. Kijk en vooral, luister :) (beeldkwaliteit is niet goed, maar geluid is des te beter!)

 • Sinterklaas kapoentje...

  ... Basje kreeg nog niet echt een kadootje in haar schoentje. De centjes op haar spaarrekening zullen het wel goed maken ;)

  Aangezien ze nog net iets te jong is om Sinterklaas al te ontmoeten, stellen we het bezoekje van de heilige man nog even uit tot volgend jaar!