• Op logement!

    Basje is dit weekend op logement bij Petje en Oma. Mama en papa hadden nog enkele boodschappen te doen en vanavond gaan ze er even tussenuit met mama's collega's. Niet dat de kleine pruts er zich iets van aantrekt: ze geniet met volle teugen van alle verwennerij en aandacht die ze van haar grootouders en tante krijgt :)

  • Twee vliegen in één klap!

    Basje heeft haar best gedaan: op 12 februari zette ze voor het eerst enkele pasjes alleen! Binnenkort holt ze ons dus overal achterna! En vandaag -speciaal voor mama's verjaardag- heeft ze mama gezegd (neenee, ik heb het me niet ingebeeld!)

    Beetje minder is wel dat ze weer met een virus zit: diarree en overgeven... 't is weer de moeite! Gisteren naar de ka geweest en met de nodige medicatie is ze er binnenkort vast weer bovenop!

  • Tanden in aantocht!

    Jaja, tandEN. Sinds een aantal dagen zien we héél duidelijk zo'n stuk of 4 tanden blinken onder Basjes tandvlees. 't Is nu 'gewoon' wachten tot ze eindelijk doorbreken. En Basje kennende zou dat nog wel een hele tijd kunnen duren! Mama en papa hopen dat de tandjes er vlug staan zodat Basje zich weer verder kan concentreren op haar loopactiviteiten... Ze was eigenlijk erg vroeg met zich rechttrekken en langs muren en kasten lopen, maar het zelfstandig pasjes zetten zonder handjes vasthouden wil maar niet lukken!