• Tijd voor foto's

  Hieronder eindelijk nog eens een paar recente fotootjes! De rest kan je bekijken via Flickr (zie rechterkolom hiernaast!)

  Spelen met de blokjes:


  En grabbelen in de visput:

 • Vroege paasklok!

  Vandaag mocht Basje naar Opa en Bonneke want de paashaas was daar al langsgeweest...

  En hij bracht eens géén chocolade maar een hele grote zak vol supergrote duplo blokken! En dat viel supergoed in de smaak! Basje was de hele middag zoet: torentjes bouwen, huisjes in elkaar steken (met een beetje hulp van papa en Opa), de boel weer afbreken,... compleet uitgeput was ze na zo'n dagje ravotten ;)

  Al bij al was het een héél vermoeiend weekend want gisteren is Basje ook voor het eerst meegeweest naar het schoolfeest van Opa's school. Ze is héél flink geweest en stond steeds mee te wiegen en te dansen met de andere kindjes... Daarna mocht ze nog enkele keren vissen in de visput (alleen nog héél moeilijk uit te leggen dat ze na 5 pakjes moest stoppen ;) ) en rondlopen tussen alle andere kindjes. Foto's volgen nog (Bonneke heeft ze nog niet kunnen doorsturen) !

 • She walks!

  Na weken van proberen (veel vallen en opstaan) is het dan eindelijk zover. Ons madammeke kan volledig zelfstandig stappen! Straks eens een filmpje maken om haar nieuwe kunstjes te demonstreren ;)