• To 3D or not ?

  We hebben weer een fantastisch echo achter de rug. Onze kleine pruts groeit als kool en weegt ondertussen al om en bij de 356 gram. Alles zit goed op schema, dus 't wordt weer een stevige brok !

  We hebben onze nieuwsgierigheid nog steeds kunnen bedwingen en niet gevraagd aan de gyn om het geslacht te weten. 't Is altijd eventjes op de tanden bijten, maar ik denk dat we erg blij zullen zijn met onze last-minute-verrassing :)

  De 3D opname is jammergenoeg niet gelukt omdat het kleintje (net zoals zusje!) nogal koppig blijkt en weigerde om zijn/haar snoetje in onze richting te draaien. We hebben wél een fantastisch achterhoofd mét oorschelp gezien :-D

  Volgende keer hopelijk meer geluk!

 • Echo-time

  Vanavond is het weer zover: mama en papa mogen naar de gyn om hun tweede spruitje te bewonderen! Normaal gezien zou de echo deze keer in 3D moeten zijn, dus dat zal nog eens extra speciaal worden. (toen ik zwanger was van Basje had onze gyn helaas nog geen 3D apparaat!)

  Basje blijft lekker thuis bij Bonneke want 't op dat moment moet zij net eten, gewassen worden en haar bedje in!

 • Foto- time

  Hier alvast een fotootje van Basje getrokken op moedertjesdag! Voor haar staat een giraf-loopwagentje waar mama 27 jaar geleden ook mee rondtoerde! Beetje afgetrokken door de zon, maar voor de rest nog in prima staat (aaagh, jeugdherinneringen hé?)

 • Deugddoende vakantie achter de rug!

  Terwijl mama en papa een weekje naar Turkije trokken, mocht Basje op logement bij Petje en Oma. Dat ze het er ferm naar haar zin heeft gehad, werd algauw duidelijk toen mama en papa haar vorige dinsdag weer gingen ophalen! In plaats van (zoals mama en papa hadden gehoopt) in hun armen te vliegen, rende ze meteen naar Oma. Gelukkig voor ons duurde het niet lang voor ze besefte dat we wel degelijk terug waren en eens we Basje ondersteboven geknuffeld hadden, liet ze ons niet meer gaan! (oef ;) )

  Het weekje weg met ons tweetjes (allez ja, drietjes als we Brusje ook meetellen) heeft deugd gedaan, maar we hebben onze kleine meid toch ook ferm gemist! Ik denk dat we in het vervolg ons madam gewoon meenemen ;)

 • Slaapkopje

  Het warme weer en de gezonde buitenlucht hebben Basje volkomen uitgeput vandaag! Deze morgen was ze wakker om 7u30 en na een lekker flesje en een ochtendwandelingetje met papa, heeft ze de hele tijd buiten gespeeld.

  Toen het etenstijd was, hield onze jongedame de lippen stijf op elkaar en weigerde ze elk hapje!

  Oververmoeid, dacht mama, en ja hoor, sinds 12u zit ze in haar bedje en ze heeft nog geen kik gegeven! En dat met een lege maag!

  Straks haalt ze tijdens de fruitpap vast haar schade in ;)

 • Schoppertjes :)

  Het ziet er naar uit dat onze beide spruitjes wat van voetballertjes weg hebben. Tijdens Basjes zwangerschap werd ik bont en blauw getrappeld en ik denk dat we deze keer ook die toer op zullen gaan. Sinds deze morgen voel ik onze pruts echt goed bewegen en mini-schopjes uitdelen. Dat belooft ;)

  Ondertussen ben ik me ook wat mentaal aan het voorbereiden op afscheid nemen van de dochter gezien we binnenkort op reis vertrekken... ik denk dat ik het er nog serieus lastig mee zal hebben, ook al weet ik dat ze in de veilige handen van Oma en Petje achterblijft!