• Oink?!

  Ligt het nu aan mij of kan ik niet meer goed lezen? Ik controleerde zonet even of mijn laatste berichtje goed werd gepost en mijn oog viel op het volgende...

  prtscr

  Ben ik nu helemaal kierewiet?! Of slaat het tellertje gewoon tilt?

 • Basje en Brusje

  Nieuws van onze twee pagadders:

  Basje is jammer genoeg nog steeds niet genezen. Na een paar dagen aerosollen ging het beter, dan weer slechter, dus opnieuw naar de kinderarts. Vaststelling: de bronchitis was zo goed als verdwenen, maar ze heeft een ooronsteking in de plaats gekregen. En zo blijven we bezig! De aerosolmachine mag weer opgeborgen worden, maar er komen voldoende siroopjes en druppeltjes in de plaats... Normaal gezien zou het moeten beteren na dit weekend, indien niet, moeten we terug naar de dokter!

  Brusje stelt het gelukkig heel wat beter. Dinsdag mochten we nog eens langs bij de gyn en alles zat mooi op schema! De kleine pruts weegt ongeveer 800 gram en weigerde halsstarrig om een mooie 3D foto te laten maken ;) Zo zijn we het gewoon en we hadden niet anders verwacht...

  Volgende afspraak met de dokter op papa's verjaardag (22/7) en misschien dat Brusje dan wel even een fotootje wil laten maken... zou alvast een leuk verjaardagskadootje zijn!

 • Bronchitis

  Jaja, het vele hoesten dit weekend verraadde al dat er iets niet pluis was met Basje... toen ze ook minder begon te eten, wisten we het wel zeker! Dus deze middag terug naar de kinderarts: en hupla: een bronchitis.

  De aerosol begon net stof te verzamelen en we mogen hem weer uithalen! 3x per dag aerosol en extra neusdruppels.

  Maar niet al slecht nieuws: ons madam heeft sinds enkele dagen ook weer nieuwe tanden! Hoera hoera! Een kies en een middensnijtand erbij. Dat zijn er dan toch al 7 :)

 • Buikje

  Op algemene vraag nog eens een fotootje van het groeiende buikje. Zeg maar buik. Ben eens benieuwd hoe dat er binnen 16 weken zal gaan uitzien... ik zal waarschijnlijk al "pens" moet zeggen tegen dan ;) Nu ja, als pruts het er maar naar zijn/haar zin heeft hé?

 • Nog enkele fotootjes

  Op de kermis zijn we niet geraakt :( Het regenweer heeft ons thuis gehouden... Nog een geluk dat Basje niet beseft dat het kermis is, anders was het vast een drama! In september is er nog eens kermis maar dan bij oma en petje: daar gaan we zeker en vast heen!

  Dit weekend opnieuw een aantal fotootjes genomen van ons prinsesje. Kon het dan ook niet laten om er hier een paar te posten. En speciaal voor Assepoes neem ik deze week ook nog eens een fotootje van mijn bolle buik...

 • Kermis in 't land!

  De kermis in 't dorp wordt weer opgesteld en mama en papa hebben besloten dat Basje daar wel eens naartoe mag gaan :) Volgende zaterdag is het zover en zullen we eens zien wat ze ervan vindt!

  Waarschijnlijk begrijpt ze het allemaal zo goed nog niet, maar mama zal met veel plezier helpen aan het eendjes vissen :)

 • Baby-fight!

  Dat Basje geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken weten we ondertussen al :) Maar gisteren heeft ze het nogmaals bewezen bij de onthaalmoeder!

  Over de middag is het altijd een beetje een "gevecht" wie eerst mag eten, meestal gaat dat gepaard met huilconcerten van de kindjes die eventjes moeten wachten... Gisteren was het een beetje anders en zijn Basje en haar vriendinneke Arielle elkaar fysiek te lijf gegaan ;): Basje heeft een rode krabbel op haar ooglid en Arielle een blauwe plek op haar wang!

  't Ja, wat kan ik daar op zeggen? Dochterlief heeft blijkbaar de eetlust van mama geërfd... Onderstaande foto kan alvast die eetlust bewijzen...