• Hot hot hot

  Het belooft een hele warme dag te worden! Basje en papa kunnen de verfrissing van het zwembad opzoeken, maar mama zal op kantoor bakken en braden ;)

  Met Brusje gaat alles trouwens héél goed. Die trekt zich van dat warm weer niet veel aan... mama heeft er dan wel weer last van: dikke, gezwollen pootjes en ook wat bekkeninstabiliteit.

  Gisteren heeft papa de nieuwe kamer voor Brusje geïnstalleerd. We zijn ook volop bezig aan de doopsuikers en het geboortekaartje... Werk genoeg!

  Kwestie dat alles binnen twee maandjes tiptop in orde is en we aan niets anders meer moeten denken!

 • Foto's!

  Hieronder enkele foto's van Basjes tripje naar de kinderboerderij en waterpret bij Petje en Oma! De rest kun je bewonderen op Flickr (rechterkolom!)

 • Mooi weer=waterpret!

  Terwijl papa volop bezig is met het schilderen van Basjes kamer en onze slaapkamer, mag Basje zich gaan uitleven bij de grootouders! En het mooie weer is ideaal om in het water te plenzen en te spelen!

  Vorig weekend (toen het weer nog niet zo super was), zijn we ook even naar de kinderboerderij geweest! Op dat moment was ik er echt van overtuigd dat ons madam dierenarts zou gaan worden ;) Ze is verzot op alle beestjes, groot en klein, harig en gevederd! Papa opperde al direct dat ze een cavia of konijntje mocht hebben.... bij Opa en Bonneke :-D !!! Foto's van Basje met de beestjes probeer ik binnenkort te posten!

 • Verlengd weekend!

  Dus dat betekent een extra dagje genieten van Basje! Basje is trouwens vanaf vandaag officieel in "grote vakantie" want ook de onthaalmoeder neemt drie weekjes vrijaf. Volgende week mag ze afwisselend op logement bij Oma en Bonneke en de laatste twee weken is papa thuis om zijn kleine meid te soigneren! Dat belooft alvast ;)

  De vakantie komt er trouwens net op tijd: Basje begint zelfstandig te eten en daar kunnen we nu volop mee gaan oefenen. Alhoewel, ik denk dat ze het al redelijk goed onder de knie heeft: al het eten belandt toch op de één of de andere manier (al dan niet via de lepel) in haar mond :) We hebben uit voorzorg toch maar een plastieken mat onder haar eetstoel gelegd zodat mama of papa niet telkens de vloer moeten dweilen als 't spookje klaar is met eten!

 • Stampertje!

  Basje was (is) een stampertje en ook Brusje kan goed met de armpjes en beentjes overweg!

  De laatste paar dagen krijg ik al enkele welgemikte stampen tegen mijn ribben. Nu ja, ik klaag niet hoor, ik ben blij dat de kleine pruts af en toe laat merken dat hij/zij er is!

 • Proficiat Christophe en Daisy!

  Vandaag is ons nichtje in het huwelijksbootje gestapt en dat moet in de bloemetjes gezet worden natuurlijk.

  trouwen

  Mama en papa mogen vanavond nog eens gaan feesten en hun beentjes uitzwieren (in de mate dat die dikke buik nog niet teveel in de weg zit!) en Basje? Die gaat weer op logement natuurlijk! Opa en Bonneke staan alweer te trappelen om de kleine prinses te verwennen!

 • Genezen!

  Basje is zo goed als genezen en aangezien het nu officieel 'grote vakantie' is, gaat ze bij Bonneke op logement vanavond en morgen.

  Ben -na een paar dagen tellertje loeren- ook 100% zeker dat het ding weet van de warmte. Dat er hier soms simultaan enkele mensen meelezen, dat kan ik nog geloven, maar meer dan 600 of 700 in ene keer lijkt me wel héél straf :)