• Toemdiedoem...

  Jep jep, dat gyn-bezoekje vanavond haal ik vast wel :) Er zit nog steeds geen schot in de zaak. Gisteren de ganse voormiddag op schok geweest met Bonneke, en zelfs dat heeft niets uitgehaald.

  Ik ben toch wel héél benieuwd of ik al iets van opening zou hebben ofzo. Maar om dat te weten te komen moet ik nog een kleine 10 uur geduld uitoefenen (altijd maar wachten hé!)

  Basje is weer aan de beterende hand. Nog af en toe wat hoesten, maar de vuile gele en groene snottebellen zijn verdwenen. Oef.

 • Bijna weer naar de gyn!

  Volgende dinsdag staat er een bezoekje aan de gyn gepland. Nooit gedacht dat dat nog nodig zou zijn geweest! (allez, alles kan natuurlijk, maar waarschijnlijk haal ik het wel)

  Basje zit ondertussen weer met een serieuze snotneus en lelijke slijmhoest: ze is weer aan de aerosol voor 3 dagen :(

 • Nog steeds niets...

  Ik begin er meer en meer van overtuigd raken dat ik deze keer overtijd ga! (ok, is meer een kwestie van niet iedere ochtend ontgoocheld op te staan dat er nog niets is...) In elk geval, ik voel nog steeds niet dat beebje er zit aan te komen.

  Wij zijn trouwens niet de enigen die nu wat ongeduldig beginnen worden :) Bonneke en Opa en Petje en Oma kunnen het toch ook niet laten om meermaals daags te bellen om te zien of ik "er nog ben". Grinnik.

  En aan de statistieken van de poll te zien, denkt de overgrote meerderheid dus dat het een jongen wordt! Misschien wel, die zijn nooit gehaast hé? Vandaar dat ik nog niet bevallen ben :)

 • Zoon? Of toch een dochter?

  't Is gek, maar de overgrote meerderheid lijkt te denken dat wij deze keer een zoontje krijgen :) Geen idee op wat men zich baseert en zelf heb ik geen flauw idee of voorgevoel wat het deze keer zal worden! Mama's die zo'n superintuïtie hebben: chapeau! (nu ja, 't is 50/50 hé?)

  Het blijft afwachten want ik heb niet echt het gevoel dat het voor "elk moment" is. Kom dat tegen: van je eerste een maand te vroeg bevallen en nummerke twee zal er nog in slagen van overtijd te gaan! Help! En mijn geduld is nu al ferm aan het opraken!!

 • Weer een mijlpaal!

  Zojuist bij de gyn geweest en nog steeds alles okido. De baby is ingedaald (en dat had ik al willen voelen de laatste dagen: amai mijn blaas!) en alles zit nog steeds potdicht ;)

  Een echootje hebben we niet meer gekregen want dat had geen zin meer. Wel via de doptone de hartslag gehoord!

  Dus 't wordt verder afwachten... ben eens benieuwd wanneer we ons tweede spruitje in onze armen zullen houden!

 • Kermis!

  Gisteren is Basje voor het eerst met Oma en Petje en mama en papa naar de kermis geweest! Enkele indrukken:

 • Ziekenhuis...

  De afgelopen dagen hebben Basje en mama in het ziekenhuis doorgebracht. 't Was niet voor mama (bevalling nog niet in zicht - oef), maar wel voor de kleine meid.

  Haar verkoudheid ging van kwaad naar erger en maandag besloot de kinderarts dat ze moest opgenomen worden omdat ze met een heel zware bronchite zat en moeite had met ademhalen. Talrijke aerosols later is het al een heel andere kind: ze piept niet meer bij elke ademhaling, ze heeft geen koorts meer en ze speelt weer als tevoren. Enkel aan de eetlust en het slaappatroon zullen we nog even werk hebben... dat ziekenhuisverblijf is niet echt bevorderlijk voor je dagdagelijkse ritme!

  Sinds deze middag zijn we weer thuis. Bonneke en oma nemen de volgende dagen de honneurs waar zodat mama nog haar laatste werkweek kan afronden alvorens in zwangerschapsverlof te gaan.

  Volgend ziekenhuisbezoek is er hopelijk eentje van positieve aard ;)