• Doorslapen?

  De afgelopen dagen heeft Fien bewezen dat ze het in zich heeft! Al enkele nachten op rij slaagt ze erin een 7 à 8 uur aan een stuk te slapen! Fantastisch hé? Grote zus nam er wat meer de tijd voor (3 maanden).

  Nu maar hopen dat het geen toevalstreffers waren en dat mama nu nog een maand te tijd heeft om goed uit te rusten alvorens ze weer aan de slag gaat!

 • Druk!

  Het is hier druk in huis met twee kleine pagadders en dat zal deze blog geweten hebben! Als ik al eens een vrij momentje heb, zit ik meestal niet achter de computer ;)

  We zijn trouwens ook allemaal, met uitzondering van Fien, eens ziek geweest: papa hoesten en verkouden, mama buikgriep en Basje weer eens een virale infectie met hoge koorts. Gelukkig zijn we ondertussen allemaal weer genezen.

  Ik zou ook best een aantal foto's willen plaatsen, maar onze pc wil niet echt meewerken: hij kan het kaartje van onze digitale camera niet lezen, dus is het nog even geduld hebben...

 • Alweer 1 maand voorbijgevlogen!

  Ons kersvers boeleke is al niet meer zooo vers ;)

  De voorbije 4 weken zijn open en toe gegaan. Alles lijkt precies zoveel sneller te gaan als bij Basje indertijd! Waarschijnlijk omdat het de tweede keer is?

  Ik werd vandaag ook voor het eerst getrakteerd op een stralende -bewuste- glimlach!! Nu nog een poging doen om die op de gevoelige plaat vast te leggen. Word zeker vervolgd.

 • Snotneus!

  Jep, 't is weer zover: Basje heeft een snotneus... Ze heeft nu toch een serieus lange tijd zonder gezeten, dus ik was aan 't hopen dat we er dit najaar van gespaard zouden blijven. Niet dus ;)

  Fien is ook niet 100% in haar sas. Deze morgen heeft ze haar volledige fles -na een luide boer- helemaal teruggegeven. Op mama en in de zetel. 't Is eens iets anders...