• Vakantiepret!

  Druk, zowel voor mama als papa. Bijgevolg weinig tijd om hier nog te posten.

  Voor mama is ’t nu erg druk op ’t werk en papa heeft zijn handen meer dan vol met de verzorging van zijn twee prinsesjes. Zijn eerste week vakantie is alvast voorbijgevlogen!

  Hopelijk wordt de tweede week wel wat beter qua weer want van buiten spelen en zwembadjes vullen is er nog niet echt sprake geweest.

  Met de kindjes gaat alles uitstekend: Fientje heeft eindelijk ontdekt dat haar beentjes ook kunnen gebruikt worden om op te staan en we vermoeden dat ze zich binnenkort wel zal leren rechttrekken. Ook haar tweede snijtandje onderaan is doorgebroken en sinds 15 juli gaat ze met twee tanden door het leven.
  Basje heeft ondertussen het “driewieleren” onder de knie. In ’t begin lukt het trappen op de pedalen niet echt en moesten mama en papa duwen, maar gelukkig heeft ze het nu beet! Vanaf nu racet ze door het huis als een volleerde coureur (en ze pakt haar bochten serieus scherp!)

 • Woepsakee!

  Toen ik gisteren de kindjes ging ophalen bij de onthaalmoeder, zag ik het meteen: Basje stond een beetje wild ;) En toen mama de living binnenstapte, deed ze er meteen nog een schepje bovenop en begon ze wild rondjes te draaien. Maar dat was buiten het slabbetje op de grond gerekend...

  Haar wilde rondedans werd algauw onderbroken en mevrouwtje viel smak op de grond. Met haar neus :S

  Resultaat: een gigantische bloedneus, een héél braaf Basje en tranen met tuiten.

  Gelukkig konden we het bloeden gauw stelpen en enkele dikke knuffels later was het grootste leed geleden.

  Vandaag kunnen we nog steeds de sporen zien van haar valpartij: een blauw-rode neus en Basje die er ons om de 5 minuten aan herinnert dat ze "boem gedaan heeft bij Maria" ;)

 • Fien 9 maanden!

  Bonneke en Opa waren een dagje te vroeg met hun gelukwensen: Fien is vandaag 9 maanden oud! Mama en papa blijven zich erover verbazen: de tijd vliegt voorbij en hun kleine pralien is helemaal niet zo klein meer…

  Basje is ook terug uit “vakantie”: ze was een weekje op logement bij Petje en Oma. Hoewel mama en papa blij waren dat ze een keertje een weekje “op hun gemakske” waren en maar voor één spookje moesten zorgen, waren ze ook wel héél blij om haar terug te zien…

  Hieronder alvast nog een fotootje van de twee meiden samen met trotse opa (die trouwens binnen enkele weken met pensioen gaat en dan volop tijd zal hebben voor de twee prutsen ;) !!)

 • Ja ja, hij is er!

  We zijn weer een tijdje uit de ether geweest, maar als we dan toch even tijd vinden om te komen piepen is het meteen met groot nieuws!

  Met enige trots kunnen mama en papa melden dat hun jongste telg Fien een tand heeft gekregen. Jawel jawel, een goede twee maanden vroeger dan Basje die er pas op 11 maanden aan begon. We hadden al gevreesd dat Fien het nog langer ging trekken, maar voila: de eerste tand staat erdoor :) Gedaan dus met die tandloze grijnzen ;)

  Voor Basje zijn de laatste twee maanden “vrijheid” aangebroken want in september gaat ze richting eerste kleuterklasje!

  Met onze fotobestand is het een beetje erger gesteld: vroeger hadden we ons fototoestel steeds bij de hand en zouden we als het ware voor elk kreetje of scheetje een kiekje genomen hebben, maar nu lijken we daar precies maar geen tijd meer voor te vinden!
  Papa is gelukkig binnen enkele weken in groot verlof en kan dan enkele weken met zijn twee dochters doorbrengen. Dat hij dan maar véél foto’s trekt van de meiden!!