• Dank je "Jaja" !!

  Vandaag een beetje een emotionele dag: Basje en Fien nemen afscheid van Maria, hun onthaalmoeder. Basje gaat richting grote school en Maria gaat met pensioen. Fientje zal dus niet het geluk hebben om nog verwend te worden door "Jaja" (zoals Basje zegt).

  Basje heeft bijna 2,5 jaar doorgebracht in Maria's zorgzame handen en daar zijn we blij om!

  Vandaag willen we dan ook Maria nog eens in de bloemetjes zetten!!

  DANK JE WEL VOOR DE LEUKE MOMENTEN !!!

  ps: Fientje heeft ondertussen ook al een nieuw opvangplekje gevonden en binnen enkele weekjes mag zij zich laten verwennen door Katrien!

 • Eerste schooldag nadert!

  Deze avond was er een opendeurdag in Basjes school. Mama's, papa's en kroost mochten nog even gaan kennismaken met de klasjes en de jufs! We werden getrakteerd met een lekker glaasje fris en de kindjes kregen zelfs een ijsje! We gingen en zagen dat het héél goed was. We zijn er 200% van overtuigd dat ons klein spook het daar super naar haar zin zal hebben!

  Nu alleen hopen dat ze op haar eerste schooldag niet zo verlegen is en aan onze broek blijft hangen, want anders hebben we een probleempje (ps: 't is een trekje van de papa zenne!)

  Eigenlijk hebben we geluk gehad dat Basje deze avond meekon: de afgelopen dagen heeft ze erg hoge koorts gehad. Ik vermoed dat het om driedagenkoorts ging... gelukkig is ze nu al een stuk beter: de eetlust komt terug en haar zotte kuren ook!

 • Speedkruipen

  Fientje heeft een nieuwe sport bedacht: het speedkruipen! Sinds enkele dagen 'crost' ze het huis rond in haar eigen typische paracommando stijl! En ze vindt het fantastisch dat ze nu in elke hoekje kan gaan neuzen of Basje kan achtervolgen!

  En Basje vindt het op haar beurt ook erg leuk dat ze nu kleine zus veel meer kan betrekken bij haar spelletjes.

  Alleen mama en papa moeten nu ogen op hun kont hebben: niets is nog veilig voor de grijpgrage handjes van Fien!

 • Naar de kapper!

  Basjes haar werd weer serieus lang, dus werd het tijd voor een knipbeurt... hieronder een voor en na. Naar 't schijnt, is Basje nu een kleine Anneke (en ik moet toegeven: 't is alsof ik in een spiegel kijk die er 25 jaar af doet!)

  Voor:  Na: