• Waterpokken doen hun intrede

  Een paar weken geleden had ik er het nog over tegen de kinderarts. Noch Basje noch Fien hebben de waterpokken al gehad, dus stelde de kinderarts voor om hun preventief te laten inenten. Ik met mijn voorschriftjes naar de apotheek en sinds enkele dagen liggen de vaccins geduldig in mijn frigo te wachten tot ik een nieuwe afspraak met de dokter kan vastleggen.

  Ik vrees echter dat ik ze in de vuilbak zal mogen kieperen want vandaag krijg ik telefoontje van oma (waar Basje tijdens de vakantie enkele dagen logeert) met het vermoeden dat Basje de waterpokken heeft. patat. Ook Fien zat deze voormiddag al in haar haar te krabben, dus wellicht is het bij haar ook bijna van dattem.

  Iemand een vaccin of twee van doen? ;)

 • Fien loopt!

  Ik dacht al dat het nooit zou gebeuren, maar vandaag, uitgerekend op de dag dat ik verlof nam om voor Fien te zorgen, kan ze alleen stappen!

  Ze heeft er zo ook meteen voor gezorgd dat ze loopt op 15 maanden, ware het een paar dagen later geweest, waren het er al meteen 16 geweest ;)

  Ik moet hier trouwens héél dringend een foto-update doen, maar wegens tijdsgebrek stel ik het nog even uit! Maar belofte maakt schuld dus 't komt er zeker nog wel van!