• Voila sè

  Hier zijn we alweer met een volgend postje (als ik dat tempo maar kan volhouden! ofte: wat een beetje aanmoediging toch al niet kan doen hé?)

  't Is misschien de moment voor wat recentere fotootjes van de meisjes:


  Gekke bekken trekken kan Fien als de beste. (genen van de papa)


  Basje samen met Jules op 't verjaardagsfeest van haar overgrootvader!


  Samen bij mama een boekske lezen. Eerlijkheishalve dien ik er bij te vermelden dat ik ze zelden allebei zo stil kan krijgen.

 • Dringende update

  Foei, foei. Dit weekend werd ik op mijn vingers getikt door een naamgenootje die hier “vaste klant” is.
  Bij deze dus een inspanning om haar ochtendritueel (=vlug nog even mijn blogje lezen alvorens aan het werk te gaan…) nieuw leven in te blazen ;)

  De kindjes zijn na een woelige maand weer bijna helemaal genezen. Eerst was er Basje die de waterpokken kreeg en daar toch serieus van heeft afgezien. De laatste sporen zijn na bijna een maand nog steeds te zien…
  Zo heeft ze –ondanks alle mogelijke anti- krab- en jeukmiddeltjes- enkele littekens op haar gezichtje (kon ook niet anders, ze stond echt helemaal vol ’t arme kind) en ook op haar buik en rugje staan enkele putjes. ’t Zijn die dingen die ons uniek maken zeker?
  Bon, een drietal weken later kreeg Fien het dan ook. Gelukkig vééééél minder erg. Onze kleinste meid had gelukkig helemaal geen last van jeuk en het aantal waterpokken bleef ook veel beperkter. Oef.

  En toen we dachten dat ze er allebei door waren, kregen ze allebei ’t plaagske. ’t Hing blijkbaar in de lucht want overal waar we gingen, hoorden we gelijkaardige verhalen.

  En nadat we met zijn allen uitgek*kt waren (ja, mama en papa kregen er ook van) kregen ze een lelijke verkoudheid en dito hoest. Aerosollen dus.

  Maar nu zijn we erdoor. Of ’t scheelt niet veel. Hier en daar nog een kuchje. En af en toe nog jacht maken op dikke snottebellen. (= papa’s hobby: “Kijk, kijk, welke dikken dat ik nu uitgepeuterd heb !”)

  De vakantie is in aantocht, dus hopelijk kunnen de meisjes dan weer op krachten komen. Vingers kruisen voor mooi weer zodat ze veel buiten kunnen en extra vitamientjes kunnen opdoen :)

  Ik doe ondertussen mijn best om wat meer tijd vrij te maken voor (minstens) wekelijkse updates !!

  Ahja, en voor ik het vergeet: Anneke, prettige 50ste hé!