• Stress? Waar? Wanneer?

  Er zijn zo van die dagen dat je echt de haren uit je hoofd zou trekken! Ewel, gisteren was ik bijna kaal ;)

  We vertrekken binnen enkele dagen op reis naar zonnigere oorden (althans dat hoop ik) als de vulkanen, parkeerterreinen op zaventem en de gezondheid van de kindjes het toelaten.

  Je hoort me al afkomen: zowel Basje als Fien zijn ziek geworden afgelopen weekend: serieuze snotneuzen, gigantische hoestbuien en veel gerochel en slijmpjes (plastisch I know, maar dat zijn kindjes ook!)

  We hebben meteen onze beste vriend, de heer aerosol, bovengehaald en met een beetje geluk zijn beide madammen volledig hersteld tegen ’t weekend. En omdat hij zo goed zijn best heeft gedaan, nemen we die aerosol wellicht gewoon mee op reis. ’t Zal dan ook niet op die paar kilootjes meer komen die we mee moeten sleuren…

  Maar voor de rest geen klagen hoor: mijn inpak- en zeker-niet-vergeten-lijstjes liggen al klaar en vrijdagmiddag begin ik met valiezen maken. We mogen 80kg meezeulen met ons vieren dus dat moet haalbaar zijn ;)

  We vertrekken midden in de nacht, dus dat levert vast ook nog stressy momenten op. Meer info volgt zodra we terug zijn ! Binnenkort dus reisavonturen en foto’s!