• Bijna 4 jaar...

  Nog één nachtje slapen. En ze wordt vier. Slik.

  Het is heerlijk om haar te zien opgroeien, maar het doet ook toch steeds een beetje pijn …
  Waar is die kleine peuter naartoe?  Een koppige kleuter met een uitgesproken eigen mening die precies teveel naar Flip Kowlier heeft geluisterd (bè ja en bè nein zijn de laatste nieuwe) heeft haar plaats in genomen.  Help, komt dat nog goed?
  Ach, binnen hier en een jaar maak ik me vast wel weer zorgen over andere akkefietjes,  zoals haar eerste kleuterliefde (nu is ze nog 100% verliefd op mama, papa en zus)…

  Op school wordt haar verjaardag vandaag reeds gevierd. “Handig meegenomen, zo’n twee daags durend verjaardagsfeestje”, zag ik blinken in haar ogen. Gelijk heeft ze.

  Gisterenavond ben ik nog druk in de weer geweest met het maken van cupcakes, kleine geschenkzakjes en een klaskadootje. Nu maar hopen dat ik de kleuters en juffen van het Oosthoekschooltje geen voedselvergiftiging heb bezorgd…

  Morgenmiddag wordt het feest thuis nog eens herhaald met mama, papa, zus en grootouders erbij. Ik zal op safe spelen en de taart bij de bakker bestellen ;)

  Eind januari volgt er ook nog een klein feestje thuis samen met enkele klasgenootjes… we zullen het geweten hebben dat onze dochter 4 is geworden!