• Relax man!

  Alle stress die het ongeduldig wachten op het openen van mijn Secret Santa pakje teweegbracht, werd in een fractie van een seconde weggeblazen.

  Dank je wel lieve Bieke voor de heerlijke verrassingen! Je hebt mijn moodboard fantastisch goed doorspit en de geschenkjes die je voor me uitzocht zaten er knal op!

  foto(70).JPG

   

  Het bijgevoegde kaartje kondigde al aan dat ik verwend zou worden en hoe!

   

  Ik kreeg 3 sublieme gezichtsmaskers met 3 overheerlijke geurtjes: Pretty Peach, Amazing Avocado en Madly Mango Melon... Ware het niet dat er nog andere geschenkjes in de doos zaten of ik was richting badkamer gespurt om er me meteen aan tegoed te doen.

   

  De mysterieuze rol bleek een ingenieus hoofdmassagetoestelletje te zijn en dat werd uiteraard direct uitvoerig getest. Toen het ventje in 't snot kreeg dat ik lichtelijk "high" werd bij gebruik, werd het apparaatje meteen uit mijn handen gegrist om ook zelf eens te testen. En jep, werd meteen zéér goed bevonden. Toen ik hem op de instructies wees die op het bijgevoegde kaartje stonden (nl. ventje en kindjes moesten MIJ soigneren) werd er binnensmonds iets gemompeld en ik twijfel eraan of hij daar echt mee instemde.

  Maar! Ik kon hem meteen omkopen met die andere leuke verrassing in mijn pakje (jawel nog!) : zelfgemaakte, superknapperige maar bovenal: gigantisch lekkere chocoladekoekjes. Kwijl. 't Water komt nog steeds in mijn mond als ik eraan denk. Jawel, ik moet er al aan denken. Ze werden namelijk in een mum van tijd smakelijk verorberd door mijn twee dames (nog mama! nog!) en teerbeminde (die wel nog een stukje met me wou delen...)

  Bij deze wil ik dan ook vriendelijk verzoeken of Bieke het magische receptje met me wil delen. Kwestie dat ik mijn man en kinders er kan toe aanzetten me een hoofdmassage te geven.

   

  De theelichtjes die het pakje af maakten, worden dit weekend bij een ontspannend badje en maskertje aangestoken. Man, ik zal zooooo zen zijn!

  foto(71).JPG

  Nogmaals bedankt Bieke voor de fijne verrassing en ook bedankt aan Tess die het Secret Santa initiatief nam. Voor mij was het erg geslaagd en ik hoop dat ik volgend jaar weer net zoveel plezier zal mogen beleven bij het geven én krijgen van die heerlijke pakjes!

 • Mijn SeSa is er !

  Mijn ventje had deze morgen de eer om het pakje van mijn Secret Santa in ontvangst te mogen nemen. Zonet belde hij me op met het heuglijke nieuws en ondertussen zit ik hier heen en weer te schuiven gelijk een klein kind voor een kerstboom waar wel 20 pakjes met zijn naam onder liggen.

  Edoch. Mijn hoogst ongeduldige zelve moet nog wachten tot na 17u om het pakje te mogen openen. Soms zou je het toch een beetje vervloeken als je over de middag niet naar huis gaat om te eten...

 • Op de bus!

  tess-secret-santa.jpgZiezo, deze morgen heb ik mijn Secret Santa pakje op de bus gedaan. Nu wordt het nagelbijtend afwachten wat de ontvanger(s) ervan zullen vinden.

   

  Zit er eigenlijk wel een beetje mee in: met mijn twee linkerhanden en gebrek aan ook maar enig 'creativiteitsgen' heb ik het moeten stellen met simpelweg iets kopen want zelf iets in elkaar flansen: dat gaat mijn petje te boven.

   

  Maar kom. Ik heb me afgevraagd of ik er zelf tevreden mee zou zijn en ik vermoed van wel ;)

  Hieronder een klein voorsmaakje van wat ik opstuurde...

  Photo 14-12-11 21 38 34.jpg

 • Mega-voortrekkerij?

  mega.jpg

  Deze avond mag ik samen met Basje naar de première van de film "Mega Mindy en de Snoepbaron". (met dank aan goede vrienden die dat rozig kindergedoe niet zo zagen zitten ;) ) Opa en Bontje vergezellen ons.

  Hoewel we 4 kaarten hebben en ik dus in principe ook Fien kon meenemen, heb ik er toch maar voor gekozen ons kleinste spook thuis te laten. Met pijn in het hart weliswaar, maar praktisch leek het me niet zo'n goede zet.

  Eerst en vooral is de première in Antwerpen, bovendien kan ons madam moeilijk stilzitten in de cinema en ten slotte zal het ook wellicht nogal laat worden. Aangezien ze nog maar pas hersteld is van haar angine kan ze dus haar slaap goed gebruiken...

  Basje weet nog van niets en dan heb ik bewust gedaan. Ze zou het ongetwijfeld meteen onder de neus van haar zus wrijven dat zij wel meekan en Fien niet. (zo'n heksevel is het wel!)

  Pas als we onderweg zijn, zal ik uitleggen waar we heen gaan. Geen seconde vroeger. En dan moet ik nog bedenken hoe ik er achteraf voor moet zorgen dat Basje erover zwijgt...

  Onmogelijk. Zonder meer.

 • Laat, later, laatst

  Al meer dan een maand sta ik tegen iedereen te verkondigen dat ik aan het ontwerp van onze kerstkaartjes zal beginnen. Ik zou beter zwijgen en het gewoon doen!

  Sinds de kindjes er zijn, heb ik de 'voorgemaakte' kaartjes aan de kant geschoven en probeer ik er elk jaar iets leuks en origineels van te maken. (ok, het eerste jaar was niet zo origineel toen ik mijn dames in een kerstpakje op een schapevelleke liet poseren…)

  Al doende leert men en vorig jaar was ik écht trots op mijn creatie: een volledig a-typisch kerstkaartje en toch zo geslaagd (bij gelegenheid post ik het hier wel nog eens.) Door die sublieme creatie zit ik nu een beetje met het probleem dat het kaartje van vorig jaar niet te overtreffen lijkt.

  Maar bon, ik heb mijn hersenen gepijnigd en heb toch een leuk ideetje gevonden.
  De uitvoering blijkt iets moeilijker te zijn.
  Als ik nu nog een kei zou zijn in photoshop zou het me wel lukken, maar zonder dat photoshoppen wordt het een beetje (veel) ingewikkelder. ’t Komt er concreet op neer dat ik er best voor zorg dat de foto’s meteen zijn zoals ik ze wil zodat ik er niet teveel aan moet zitten kramen om het te krijgen zoals ik wil. Snappie? Enfin ja, een foto zegt meer dan 1000 woorden. En die komt er nog. Voor eind 2011. Beloofd.

 • Last but not least - part 4

  Net terug van het schooloptreden voor de Sint. En ik ben echt héél trots op de meisjes. Ze hebben de hele tijd flink meegedanst en gezongen, wat op zich (voor Basje dan toch) een hele prestatie is!

  Ze kwamen verschillende keren op en dansten op deuntjes zoals "10 kleine visjes", "een zeeman ruikt naar zotte vis", "daar was laatst een meisje loos" ...  (vissers thema!) En 't was fan-tas-tisch. Heb gelijk een zot van alles filmpjes zitten maken, maar blijkbaar zijn de bestanden net iets te zwaar om vlotjes op 't net te zwieren (wellicht zullen bepaalde personen hier dankbaar voor zijn) dus hieronder een beetje sfeer aan de hand van enkele foto's!

  DSC_5786.JPG

  DSC_5793.JPG

  DSC_5808.JPG

  DSC_5810.JPG

 • Holy man - part 3

  Geen twee zonder drie (en binnen een uurtje geen drie zonder vier want dan komt de Sint nog eens langs op school!).

  Gisteren werden we 's middags verwacht bij Oma en Petje want je gelooft het nooit: de Sint was er langsgeweest.

  En hoe! De living stond ook barstensvol kadootjes voor de twee madammen: een slee gevuld met allerlei snoepgoed en lekkers, autootjes (jawel, onze dames spelen daar ook héél graag mee) maar het beste van al: twee levensechte babypoppen die kunnen wenen, lachen, snurken, mama zeggen,... kortom het moedergevoel werd weer goed aangewakkerd. Bovendien had de Sint ook kleertjes bijgelegd zodat de poppen geregeld eens van outfit konden veranderen. Wat uiteraard ook meteen gebeurde ;)

  DSC_5772.JPG

  DSC_5779.JPG

  DSC_5781.JPG

  DSC_5783.JPG