• 't Gaat vooruit!

  Het gaat verbazend goed vooruit. Mijn kerstinkopen.

  Andere jaren wachtte ik meestal tot op 't laatste nippertje om iets te vinden, met als gevolg dat ik vaak niet bijster origineel uit de hoek kwam. Maar no longer!

  Zonet de kadootjes besteld voor Oma en Petje en ook voor tante F en nonkel S. Ook de spulletjes voor de kids liggen al veilig opgeborgen voor hun nieuwsgierige pollen.

  Zelfs mijn secret santa inkopen zijn al gebeurd!

  Blijft nog over: Bontje en Opa. Dat wordt nog even de hersens pijnigen. Da's het risico als je alles al hebt ;)
  Godzijdank dat ik geen broers of zussen heb, of ik mocht ook daar nog mijn hoofd over breken.

  Ik ben trouwens overeengekomen met de andere helft van mijn trouwboek om geen kado's meer voor elkaar te kopen. Da's kopen om te kopen en we genieten liever eens van een uitstapje of weekendje weg. Zijn we meteen allebei content.

  Dus binnen hier en enkele weken hoef ik me enkel nog zorgen te maken over het inpakken van al die inkopen. En met mijn twee linkerhanden is dat niet vanzelfsprekend. Maar hé, 't is de inhoud die telt, nietwaar?

 • 't Is beklonken (maal 3)

  Vandaag was een dagje van beslissingen nemen. 

  Drie belangrijke beslissingen passeerden vandaag de revue.

  1. we gaan in het voorjaar van 2013 nog een laatste keer op reis MET de kindjes. De reis naar New York met z'n tweetjes waar we al zo lang van dromen, stellen we uit naar 2014. (Basje moet volgend jaar naar het eerste leerjaar en dan is het gedaan met "brossen")

  2. we gaan opnieuw naar de Amara Dolce Vita in Turkije. Twee jaar geleden trokken we hier al eens naartoe en dat hotel was zo subliem dat ik geheel tegen mijn principes in voornam om hier toch nog eens terug te keren. En voila. Drie jaar later is het zover!

  3. ik heb mijn inkopen gedaan voor Secret Santa. Jawel, gekocht. Ik ben helaas niet begenadigd met een stel creatieve handen en om teleurstelling bij de andere partij te vermijden, ga ik veiligheidshalve voor de 'aankoop' optie. Maar ik ben er eigenlijk wel erg tevreden over. Volgens mij past die perfect in haar moodboard (een verzameling van foto's, prentjes en andere dingen die mijn 'slachtoffer' leuk vindt). Nu alleen maar hopen dat ze die spulletjes nog niet heeft ;)

   

 • Z'is gearriveerd!

  Joehoe. Gisterenavond zat het beloofde mailtje van Tess in de bus met de gegevens van mijn ‘slachtoffer’.  Ben uiteraard meteen gaan doorsurfen naar haar website (jawel, zo veel wil ik wel verklappen, geen kat die daar wijzer van wordt ;) )

  ’t Wordt geen makkelijke opdracht. Ik zal die hersenpan van me toch nog eens goed moeten laten werken om met iets origineels op de proppen te komen.  Maar die spanning vind ik net één van de leuke kenmerken van deze Secret Santa. 

  Ik vermoed dat ook mijn geheime pakjesbrenger ondertussen de nodige gegevens van Tess heeft gekregen en hier binnenkort ook komt piepen! Bij deze: hallo ;) 

 • Secret Santa 2012

  Nog een geluk dat Marleen me er eventjes aan herinnerde of ik was het volledig uit het oog verloren: de Secret Santa 2012.

  Vorig jaar deed ik voor de eerste keer mee met dit geweldige initiatief en ik was meteen verkocht. Niet alleen mag je zelf een pakje samenstellen én krijg je er eentje, maar er gaat meteen ook een nieuwe blogwereld voor je open. Je leert nieuwe mensen kennen, die je anders misschien gewoon had voorbijgesurft op het www...

  Ben je ook zot van kadootjes (geven én krijgen) en heb je een blog? Meedoen!

  Hoe het allemaal precies in zijn werk gaat, vind je hier

  tess-secret-santa.jpg