• Getest: Garnier Miracle Skin Cream

  Het was al een poosje geleden dat ik nog eens iets nieuws mocht uitproberen van The Insiders, maar sinds enkele dagen is het weer zover! De komende weken smeer ik erop los met de Garnier Miracle Skin Cream.

  Garnier, Miracle Skin Cream, gezichtsverzorging, testen, smeren, anti-ageing

  De reclame voor dit product belooft alvast veel moois: "een dubbele verzorging de zowel voor een zichtbare transformatie van de huid zorgt én die tekenen van veroudering langdurig bestrijdt."

  Jawel, ik ben 30plus, dus anti-ageing producten beginnen zich enigszins opdringen. Reken daar nog een drukke baan, over-enthousiaste kinderen en een (bijvoeglijk naamwoord door jullie vrij te kiezen) echtgenoot bij, dus het hoeft niet te verbazen dat de eerste sporen van veroudering al enige tijd zichtbaar zijn...  
  De grijswitte haren op mijn hoofd kan ik wondergoed camoufleren, maar voor de rimpeltjes en oneffenheden in mijn gezicht is dat een pak minder evident!

  Dusss. Smeren maar! Hierbij mijn bevindingen na een weekje smeren zowel met de Skin Cream als de Skin Cream Eyes.

  De crème heeft een aangename textuur en smeert makkelijk open. Hij trekt bovendien redelijk snel in, waardoor je niet de hele dag het gevoel hebt met een vettige laag smeersel op je gezicht rond te lopen. Zelfs het parfum vind ik persoonlijk erg fris en lekker ruiken. Tot zover niets dan pro's.

  Tot mijn grote verbazing merkte ik tijdens het aanbrengen van de crème op dat er een lichte kleur wordt afgegeven. De witte crème krijgt een beige kleurtje zodra je het begint open smeren!
  Crème en fond de teint in één. Zelf ben ik nochtans geen grote voorstander van fond de teint: het is immers een hels karwei om er eentje te vinden die mooi aansluit bij je eigen huiskleur en vaak is die ook niet eenvoudig aan te brengen (en eindig je met vlekken).

  Maar! Mirakel! De Miracle Skin Cream veroorzaakt geen stress: de kleur lijkt wonderwel te mixen met mijn eigen teint en na het smeren zie ik er ook niet uit als een panda. Ik ben evenwel niet echt bruin in mijn gezicht, dus dat lijkt me logisch. Ik ben benieuwd of dat kleurtje ook werkt bij mijn moeder bijvoorbeeld, die wel een mooi bruingebrand gezicht heeft.

  Ik merkte wel dat je er niet teveel mag gebruiken: als je teveel crème op je gezicht aanbrengt, krijg je de kleur moeilijk opgewreven en zijn er plekken op de huid die niet mooi intrekken. Als mijn huid bovendien erg droog is, heb ik ook ondervonden dat het handiger is om eerst een laagje gewone dagcrème aan te brengen en daarna pas de Miracle Skin Cream.

  Maar doet de crème nu ook wat ze belooft? Ik blijf voorlopig nog even op mijn honger zitten: de kleine oneffenheden, vlekjes en puistjes worden wel bedekt, maar de grotere kanjers en rimpels lijken toch niet te verdwijnen. Het zogenaamd "liftend" effect dat veel anderen wél ondervinden, blijft mij tot op heden vreemd. Ik voel mijn huid alleszins niet strakker worden door het gebruik van de crème. Nog geen face lift effect dus.

  In mijn brochure lees ik wel dat je pas na 28 dagen zichtbare resultaten krijgt. Dus misschien moet ik het eerst nog wat tijd geven, ik ben tenslotte nog maar een weekje aan het smeren!

  Binnen enkele weken volgt dus nog een verslagje. Benieuwd of ik er tegen dan enkele jaren jonger uitzie ;)

  Wil je zelf ook smeren en ben je bereid om me wat feedback te geven over jouw ervaring? Let me know en dan krijg je een staaltje van me!