• Getest: Omnivit Performance (part 1)

  De nieuwe campagne van The Insiders komt als geroepen!

  Ik heb net een paar hectische weken achter de rug op het werk en ben bovendien ook druk bezig met de party-voorbereidingen van mijn eerste communicantje. Als ik daar dan nog eens de dagelijkse dosis drukte van de kindjes (en ja, mijn wederhelft gedraagt zich ook soms zo) aan toevoeg, kom ik vaak tot de conclusie dat ik een beetje (veel) energie tekort kom. Tijd voor een vitaminekuur dus.

  En kijk. Toeval bestaat niet. Ik mag vanaf vandaag Omnivit Performance uittesten!

  omnivit.png

  Dankzij één handige dosis (poeder verpakt in een stick) zou je je energie-level een serieuze boost kunnen geven. Of dat ook écht zo is, weet ik je binnenkort te vertellen. Als mijn energiepijl de komende dagen vergelijkbaar is met dat van een vers opgeladen Duracell-konijn, weet ik dat het de moeite waard is ;)

  Het is voor mij alvast bemoedigend dat de vitamientjes niet als pil of in vloeibare vorm moeten ingenomen worden. Dat zorgt bij mij gegarandeerd voor het nodige walgen en 't is dus niet bevorderlijk om op die manier dagelijks je dosis in te nemen. Dit Omnivit poedertje is verpakt in een handige stick en kun je zo innemen zonder water. Doet me wat aan die zure snoepjes denken die ik vroeger altijd uit de "sjiekebak" van de zwembadcafetaria viste...

  Hopelijk smaken ze even lekker...

  Binnenkort verslag!

 • Getest: Garnier Miracle Skin Cream (part 2)

  Ondertussen ben ik al bijna 4 weken fan van de Garnier Miracle Skin Cream én de Eye Cream, die ik mocht uittesten dankzij The Insiders.

  Gezien je toch wel een langere tijd aan het smeren moet gaan om de grotere effecten te zien, kan ik nu toch al een beter beeld vormen van de kwaliteiten van dit Garnier product.

  Mijn eerste indrukken blijven in elk geval overeind: een makkelijk smeerbare crème met een geweldig lekker geurtje. De kleine oneffenheden worden zonder problemen bedekt en je huid krijgt een stralende teint dankzij het micro-pigment.

  In het begin ondervond ik niet veel van het "strakmakend" effect, maar dat is ondertussen veranderd. Na enkele weken intensief smeren kan ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik toch wel iets strakker in mijn vel zit (uiteraard enkel mijn gezicht, was het maar zo simpel!)

  Wat de grote rimpels betreft, blijf ik nog steeds op mijn honger zitten. Ze zijn -helaas- niet op wonderbaarlijke wijze verdwenen. Dat had me trouwens ook nogal straf geleken: alle plastische chirurgen waren anders zonder werk komen te zitten...

  Voor het overige rest me nog één kleine opmerking over de verpakking van de oogcrème: het tubetje is zo ontworpen dat het niet rechtop kan staan, zoals de gewone gezichtscrème. Ikzelf vind dat wel wat vervelend aangezien ik mijn zaakjes graag op orde stel in de badkamer en dit ene flesje nu wat tegendraads doet. Dankzij de schuine en puntige vorm van de tube is het wel makkelijker aan te brengen op je gezicht. Dus je moet een beetje het voordeel tegen het nadeel afwegen: ik had het liever omgekeerd gezien!

  prod-P19028-big.png

  Slotconclusie: al bij al ben ik behoorlijk tevreden over deze producten: zowel de gezichtscrème als de oogcrème zijn meer dan de moeite waard en maken vanaf nu deel uit van mijn vast ochtendritueel!

   

 • Zonder tand(en)

  Zaterdagavond aten we lekkere ribbetjes en plots ging Fien aan het huilen: ze had net iets te enthousiast in een "beentje" (zo noemt ze ribbetjes) gebeten en haar  tand deed pijn.

  Bij nadere inspectie bleek ze zo hard gebeten te hebben dat één van haar onderste melksnijtandjes officieel een "wiebeltand" was geworden. Zodra ze over de eerste schrik heen was, bleef ze iedereen stalken en uitnodigen om ook eens te wiebelen...

  Volledig het tegengestelde van haar zus die er bij haar eerste wiebeltand amper met haar tong durfde over te gaan.

  Ik had dus al enigszins een voorgevoel dat die wiebeltand rap plaats zou moeten maken voor het eerste gat :)

  En ja hoor: zondagmiddag, tijdens een uitje Plopsaland, besloot ze de tand er maar zelf uit te trekken!

  2014-04-14 08.46.15.jpg

  Dus vanaf nu lopen er bij ons twee jongedames met een gebrekkig gebit rond! 

  Dat worden de prachtigste familiefoto's ever, dit jaar. 

 • Getest: Finish Power and Pure: GEBUISD!

  Het klonk zo mooi op de website van The Insiders:

  Verkrijg een schitterende vaat bij elke afwasbeurt dankzij de superefficiënte nieuwe Finish Power & Pure® tabletten met 3 aparte componenten. De technologie met de meervoudige componenten laat elk ingrediënt vrijkomen op het juiste moment tijdens de vaatwascyclus.

  • De Gel Powerball zorgt voor een prachtige glans dankzij de Ultra Glans.
  • De versterkte reinigende stoffen werken in op het meest hardnekkige vuil, waardoor het nog gemakkelijker wordt verwijderd.
  • De ultra-efficiënte Formule reinigt al jouw vaat en doet waterresten en aanslag verdwijnen.

  Alle tabletten bevatten Active Oxygen dat de moeilijkste vlekken verwijdert en snel verdampt zodat enkel water- en zuurstofdeeltjes achterblijven.

  Dus ik was er als de kippen bij om me aan te melden voor hun nieuwe campagne om vaatwastabletten te testen. Kon niet misgaan dacht ik: ik ben fervent gebruiker van mijn vaatwasmachine én bovendien al sinds jaar en dag gebruiker van het Finish productengamma (meestal All in One tabletten voor de volledigheid)

  Ik viel echter bijna van mijn stokje toen ik mijn vaatwas de eerste keer na gebruik van het nieuwe product opende: al mijn glazen waren dof en aangeslagen (terwijl dit anders slechts een héél klein beetje het geval is). Vreemd voor een product dat net het tegendeel beweert natuurlijk! Ik probeerde er een foto van te nemen maar ik vrees dat de aanslag moeilijk te vatten is op het beeld (zie je die witte vlek onderaan?)

  2014-04-09 09.38.18.jpg

  Ik dacht eerst dat het aan mij lag: ik had namelijk net ook de zoutkorrels aangevuld in mijn vaatwas en ik dacht dat ik er wat te kwistig mee was omgesprongen. Kan altijd gebeuren, nietwaar?

  Dus stak ik gisterenavond met goede moed een tweede machine in gang. Deze morgen deed ik bijna een rolberoerte. Echt.

  2014-04-09 09.31.44.jpg

  De glazen waren nog steeds aangeslagen, maar wat nog veel erger was: het bestek (dat er de eerste keer niet bij zat) zat volledig onder de roestplekken. Zo erg zelfs dat ik het er niet meer afgeschrobd krijg met de hand. Niet enkel mijn bestek is nu naar de vaantjes, ook mijn vertrouwen in het nieuwe product van Finish. Testen is niet zonder gevaar, zo blijkt.

  Er wordt beweerd dat de Finish Power and Pure (ha!) veel minder chemische stoffen zou bevatten en dus ook aan te raden is voor delicate vaat, maar geen haar op mijn hoofd die er nu nog aan zou denken om daar papflessen of andere spullen mee af te wassen. Vreselijk!

  DIKKE buis dus. Een mens kan niet altijd tevreden zijn van een product, maar dit is gewoon onbeschrijfbaar. De staaltjes die ik hier nog liggen heb, durf ik gewoon niet uit te delen uit schrik dat ik hierdoor ook het servies van een ander in de vernieling help.

  Ik kan dus naar mijn eerlijke mening niet anders dan dit product ten zeerste afraden! Pech.