• Gewikt en gewogen!

  't Begon hier allemaal nogal ingewikkeld raken, een persoonlijke blog doorspekt met reviews en testjes. Niet echt handig voor wie louter de persoonlijke boodschappen wou lezen en anderzijds ook niet aangenaam voor wie op zoek is  naar een review en die dan om de oren geslagen wordt met foto's en verhalen van mijn meisjes.

  Dus, ik heb er mij eens achter gezet en een nieuwe blog in het leven geroepen die enkel bedoeld is voor reviews en testjes. Wie 't interesseert kan hierheen en wie er lak aan heeft, blijft lekker hier. Voor die enkelingen die beiden kunnen smaken: die zullen heen en weer moeten surfen! Ik meld het wel even als ik een review geschreven heb!

 • Monodon Basje!

  Basje weet het goed te timen: nog geen weekje na haar Eerste Communie besloot ze dat er best nog een snijtand uit mocht en deze week volgde ook de vierde en laatste bovenste snijtand.

  Héél schoon moet ik zeggen. Het grote gapende gat werd op slag nog groter. Ik dacht niet dat het kon, maar zie, alles kan :)

  Ter compensatie besloot één van de snijtanden (die ongeveer al 6 maanden geleden uitgevallen waren) dat het nu toch ook eens tijd werd om goedendag te komen zeggen. Precies of ze hadden daarvoor nog geen plaats genoeg.

  't Is gelijk een cycloop mijn oudste. Maar in plaats van een éénoog is 't een ééntand. Zijn daar ook namen voor? Ik dacht eerst aan "unident" maar kijk, googelen levert "Monodon" op. Blijft het een feit dat mijn dochter eindeloos knapper en koddiger is. Eén tand of niet.

  basje,tanden,melktanden,snijtanden,wisselen,foto's

   

  basje,tanden,melktanden,snijtanden,wisselen,foto's

   

   

 • Feestweek!

  We hebben ons vorige week goed laten gaan!

  Donderdag deed Basje haar eerste communie. Basje in 't middelpunt van de belangstelling, Fien genezen (oef!) en de zon was van de partij. Meer konden we niet wensen en we hebben toch meer gekregen: vrienden en familie hebben er een héél geslaagde dag van gemaakt die Basje niet gauw zal vergeten.

  Basje bedanking voor2.jpg

  We hebben gelachen, gedronken, gegeten, gelachen en ... gedronken :)

  En om de week meteen goed af te sluiten hebben we dat zaterdag gewoon nog eens overgedaan op het Vormsel van nichtje A. Bijna dezelfde bende die garant stond voor evenveel leute en plezier. Vermoeiend, maar geestig.

  Zondag hebben we goed benut om wat te bekomen van al dat feestgedruis en vandaag proberen we weer in ons gewoon ritme te raken.

  Nog een maandje doorbijten voor de meisjes en dan is het alweer grote vakantie!