• Drama Queen

  Fien en ik, wij hebben gevoel voor drama. Toegegeven, het dramaqueen-gehalte van mezelf is niet meer hetzelfde als pakweg 20 jaar geleden (op een hoogoplopende woordenwisseling met manlief na), maar toch, 't zit in onze genen.

  Dat uit zich bijvoorbeeld in ziek worden op feestdagen: Fien bracht al eerder een verjaardag, Kerstmis, Moederdag,... in het ziekenhuis door. 

  Ikzelf koos er deze week mijn negende huwelijksverjaardag uit, gevolgd door de verjaardag van Stijn vandaag. Da's kunnen mikken, nietwaar?

  Enfin ja, ik lig hier dus al enkele dagen naar het plafond te staren want ik ben opgezadeld met een DVT. Diep veneuze trombose, gelijk ze zeggen. Flubiet.

  De dagelijkse dosis bloedverdunners en de ongelofelijk sexy witte kniekousen zouden het probleem moeten verhelpen. Jup, sexy netkousen. Zelfs in het ziekenhuis hou ik rekening met (huwelijks)verjaardagen.

  DVT, trombose, flubiet, ziek zijn, ziekenhuis, bloedverdunners, longembolie, dramaqueen

  De omgeving loopt een beetje op de toppen van haar tenen aangezien ik hen zo'n 9 jaar geleden iets gelijkaardig gelapt heb. Alleen was het toen een slagje erger en deed ik een longembolietje. Maar hé, dat was enkele maanden voor ik ging trouwen en die mannen dachten al allemaal aan die verkwiste uitnodigingen, voorgeproefde hapjes en die chique kleren. Dramaqueens kiezen er hun moment uit.

  Bij deze bent u meteen ook gewaarschuwd als u de komende maanden (en op tinternet las ik zelfs 2,5 jaar!) een weirdo in spankousjes ziet voorbijtrippelen. Kan mijn pa zijn ook (die genen zitten ook in de familie, ja) maar als het een rokje of kleedje aanheeft, zal ik het wel wezen. En o wee als je dan gaat lachen, dat zal pas drama zijn!