Dat ze op elkaar gelijken, nondedju!

Zo'n 6 jaar geleden hoorde ik het voor het eerst. "amai zeg, de meisjes lijken goed op elkaar". 

Ik zou het de daaropvolgende jaren nog vaak opnieuw horen. Eerst ging het over Basje en Fien, maar Billie sluit lekker aan bij het rijtje. Alleen valt het nu iets minder hard op gezien het grote leeftijdsverschil met haar grote zussen.

Deze foto postte ik laatst op Facebook. Een fotootje van de meiden toen ze allen zo'n 8 maanden waren. En ja, het valt op, ze zijn overduidelijk familie van elkaar <3

Doe je ook een gokje? Het antwoord post ik op het einde van dit berichtje.10661703_10153335865444542_50963370944118429_o.jpg

Iedereen is het er over eens: de zusjes komen duidelijk uit hetzelfde nest. Vaak zijn het de grote bruine kijkers die hen verraden, maar zelfs dan nog, ze lijken gewoon erg goed op elkaar. Opluchting voor de papa ;)

Bij Basje en Fien kreeg ik zelfs vaak de opmerking dat het een tweeling was, want op een gegeven moment scheelden die twee echt niet veel qua grootte en hadden ze ook beiden lange haren. Als ze samen in 't zwembad zaten met een natte kop (geen krulletjes meer bij Fien) had ik gegarandeerd prijs. 

Ze lijken soms zo goed op elkaar dat zelfs papa het wat moeilijk krijgt om te achterhalen welke dochter op een foto staat afgebeeld. Foei foei. Hij geeft zelfs toe dat hij stiekem naar de achtergrond kijkt of naar de andere voorwerpen op de foto in de hoop dat hij een hint kan achterhalen ;)

De meisjes zelfs weten daarentegen wel perfect te zeggen wie op de foto staat. En o wee als je mist, dan wordt er ferm met de bruine ogen gerold.

Zouden drie zoons ook zo fel op elkaar lijken? Mwoeha! Ik denk niet dat we het zullen testen :D

 

 

En -tromgeroffel- het antwoord: Basje - Billie - Fien

 

De commentaren zijn gesloten.