Even samenvatten! #Billie #1jaar

1 jaar geleden om 7u47 werd dat klein patatje op mijn borst gelegd.

Dat jaar is werkelijk voorbijgevlogen. Hoe vaak heb ik niet bij mezelf gedacht “genieten moet je! Die tijd komt nooit meer terug!”

Met pijn in het hart moet ik toegeven dat ik soms vergat te genieten: het leven vliegt voorbij en met drie kids in huis lijkt het af en toe (lees: vaak) alsof je op een sneltrein zit.

Mijn kleine pruts blijft niet klein… ze is officieel baby af en een peutertje geworden. Ik knijp er nog even mijn ogen voor dicht. In mijn hoofd blijft ze gewoon mijn baby.

Maar ik kan er niet om heen dat Bills / Biebie / Billie the kid / Billie Bob (we hebben hier allemaal onze favoriete koosnaampjes) op dat jaar tijd toch ferm veranderd is:

Ze meet ondertussen 75,5 cm. Da’s zo’n 27,5 cm erbij op een jaar tijd. Knap gegroeid ;)

Ook haar gewicht schoot de hoogte in van een ruime drie kilo naar 10kg!

Ze is gezegend met dezelfde weelderige haardos als mama (oef, die van papa lijkt nergens naar) en lijkt ook de springerige krullen van Fien geërfd te hebben.

Ze kruipt lustig in het rond (onze beste kruiper trouwens van de hoop!), maar stappen interesseert haar voor geen meter. Wat zou het ook als je grote zussen je op je wenken bedienen!

Tata doen, goddelijk lachen, zich rechttrekken aan vanalles en nog wat, zo groot met de handen in de lucht (op de vraag hoe groot gaat Billie worden), “dansen” als ze muziek hoort en vol overtuigen hihihi hahaha zeggen als wij het liedje zingen van ‘k zag twee beren, … ze heeft het perfect onder de knie!

Ze is verzot op haar zussen en de huisdieren. Tompoes en Luna durven al eens vluchten als Billie gezwind en enthousiast hun richting uitkruipt.

Er staan na een jaar ook al 6 tanden te blinken (twee ervan kwamen net op tijd door voor haar eerste verjaardag) en daarmee is ze recordhoudster aangezien Basje en Fien allebei tandloos waren op diezelfde leeftijd.

Zucht. Mijn baby…

Billie, feest, jarig, 1 jaar, verjaardag, tanden, lengte, gewicht

ps: met dank aan een lieve vriendin die dit prachtig krijtbord in elkaar stak!

De commentaren zijn gesloten.