boostyourpositivity

 • Work hard, play hard! #boostyourpositivity

  Ik nam mezelf voor om bij de opstart van deze blog zaken en privé strikt van elkaar gescheiden te houden. Tot op de dag van vandaag ben ik daar ook redelijk in geslaagd.

  Het nieuwe thema van de boostyourpositivity challenge wil jullie echter een kijk geven op ons werkleven. Voor het goede doel maken we dus even een uitzondering op de regel...

  Lees meer...

 • Dat ik geen vroege vogel ben! #boostyourpositivity

  Heel dikke plus aan de boostyourpositivity challenge van Danone: je leert er massa's nieuwe en fijne blogs ontdekken. 

  En je kan een beetje (veel) de voyeur uithangen!

  Er wordt ondertussen massaal gepost in het eerste thema, breakfast, en ik moet vaststellen dat ik geen vroege vogel ben.

  Bij héél wat medeblogsters merk ik op dat de wekker er erbarmelijk vroeg afloopt. Tegen de tijd dat de meesten onder hen reeds gewassen en gestreken op hun werk arriveren, moet ik vaak nog de uitgang van mijn bed vinden.
  Bovendien lijkt het de meesten ook vlotjes af te gaan.

  Mijn lieve hemel.

  Ik heb in een ver verleden ooit richting Gent gespoord en toen 'mocht' ik er ook vroeg uit. Maar ik ben écht zeker dat ik dat niet meer aan zou kunnen. Met of zonder kinderen, dat vroeg opstaan is niet aan mij besteed!

  Lang leve glijdende werkuren en dicht (< 20 min) bij 't werk wonen!

 • Breakfast! #boostyourpositivity

  Toen ik op Kelly's blog las dat er een nieuwe #boostyourpositivity challenge was gestart, begon het meteen te kriebelen. Ik denk dat ik me zowat 5 seconden na het lezen van haar blogpostje al had aangemeld op de site.

  Deze week is het thema "breakfast".

  Lees meer...