Getest!

 • Over het ondenkbare.

  Deze post verscheen ook op mijn review-blog "gewikt en gewogen", maar ik vond dat deze ook hier een plaatsje verdiende!

  Lees meer...

 • Gewikt en gewogen!

  't Begon hier allemaal nogal ingewikkeld raken, een persoonlijke blog doorspekt met reviews en testjes. Niet echt handig voor wie louter de persoonlijke boodschappen wou lezen en anderzijds ook niet aangenaam voor wie op zoek is  naar een review en die dan om de oren geslagen wordt met foto's en verhalen van mijn meisjes.

  Dus, ik heb er mij eens achter gezet en een nieuwe blog in het leven geroepen die enkel bedoeld is voor reviews en testjes. Wie 't interesseert kan hierheen en wie er lak aan heeft, blijft lekker hier. Voor die enkelingen die beiden kunnen smaken: die zullen heen en weer moeten surfen! Ik meld het wel even als ik een review geschreven heb!

 • Getest: Omnivit Performance (part 2)

  Na zo'n twee weekjes testen, denk ik dat ik me al een goed beeld kan vormen over Omnivit Performance.

  2014-05-10 10.56.50.jpg

  Ik kwam vooral tot de conclusie dat dromen en werkelijkheid ver uit elkaar liggen. Helaas.

  Mijn hoop om weer sprankelend van energie mijn werkdag door te komen is de kop in gedrukt. Ik kreeg geen energieboost en bleef even vaak geeuwen als voordien...

  Nochtans heeft dit product wel héél wat andere voordelen en -had het ook daadwerkelijk voor een energieboost gezorgd- dan werd dit zonder twijfel deel van mijn vast ochtendritueel.

  Het poeder is verpakt in een handig stickformaat. Even het zakje openscheuren en in je mond gieten en klaar is Kees. Mensen die, net zoals ik, een hekel hebben aan pilletjes, druppeltjes of siroopjes zullen dit een verademing vinden.

  Het poeder smaakt bovendien redelijk lekker: sinaasappelsmaak en in het begin een ietwat zurige citroensmaak. Het doet me wat denken aan dat poeder die in snoephosties zit.

  Op enkele seconden (gaat echt héél snel) smelt het poeder weg in je mond. Je hebt dus geen water nodig voor inname. Superhandig!

  Het poeder laat een kleine nasmaak in de mond (ik proef vooral het aspartaam), maar dat stoort me minder. Met een slokje water of een hapje in je boterham is dit ook meteen verdwenen ;)

  Alleen dus zéér spijtig dat het me geen extra energie oplevert. 

  Erg verwonderlijk want één kleine stickverpakking bevat een gigantisch hoge dosis cafeïne. Als ik dat optel bij mijn dagelijks colaatjes en kopjes koffie, weet ik niet of ik nog echt gezond bezig ben. En da's nu net wel de bedoeling van een vitaminesupplement. Met de hoeveelheden die ik nu op een dag binnenkrijg, zou ik het equivalent moeten zijn van een opgefokt duracell konijn. Maar niet dus.

  Ik neem de doos nog verder uit (is een kuur van 20 dagen) en zie of dat nog wat oplevert.

  Op de website van Omnivit las ik nog wat na over de andere producten in hun gamma. Wellicht ben ik beter gebaat bij een eerder klassiek vitaminesupplement. Maar dat is voorlopig enkel beschikbaar in (bruis)tabletvorm.

  Conclusie: Omnivit Performance is een schitterend uitgevoerd product (lange leve de stickverpakking!) dat helaas zijn uitwerking mist. Mensen in het labo: hup hup, maak maar snel een stickverpakking voor de klassieke vitaminesupplementen! Extra klanten gegarandeerd!

   

 • Getest: Omnivit Performance (part 1)

  De nieuwe campagne van The Insiders komt als geroepen!

  Ik heb net een paar hectische weken achter de rug op het werk en ben bovendien ook druk bezig met de party-voorbereidingen van mijn eerste communicantje. Als ik daar dan nog eens de dagelijkse dosis drukte van de kindjes (en ja, mijn wederhelft gedraagt zich ook soms zo) aan toevoeg, kom ik vaak tot de conclusie dat ik een beetje (veel) energie tekort kom. Tijd voor een vitaminekuur dus.

  En kijk. Toeval bestaat niet. Ik mag vanaf vandaag Omnivit Performance uittesten!

  omnivit.png

  Dankzij één handige dosis (poeder verpakt in een stick) zou je je energie-level een serieuze boost kunnen geven. Of dat ook écht zo is, weet ik je binnenkort te vertellen. Als mijn energiepijl de komende dagen vergelijkbaar is met dat van een vers opgeladen Duracell-konijn, weet ik dat het de moeite waard is ;)

  Het is voor mij alvast bemoedigend dat de vitamientjes niet als pil of in vloeibare vorm moeten ingenomen worden. Dat zorgt bij mij gegarandeerd voor het nodige walgen en 't is dus niet bevorderlijk om op die manier dagelijks je dosis in te nemen. Dit Omnivit poedertje is verpakt in een handige stick en kun je zo innemen zonder water. Doet me wat aan die zure snoepjes denken die ik vroeger altijd uit de "sjiekebak" van de zwembadcafetaria viste...

  Hopelijk smaken ze even lekker...

  Binnenkort verslag!

 • Getest: Garnier Miracle Skin Cream (part 2)

  Ondertussen ben ik al bijna 4 weken fan van de Garnier Miracle Skin Cream én de Eye Cream, die ik mocht uittesten dankzij The Insiders.

  Gezien je toch wel een langere tijd aan het smeren moet gaan om de grotere effecten te zien, kan ik nu toch al een beter beeld vormen van de kwaliteiten van dit Garnier product.

  Mijn eerste indrukken blijven in elk geval overeind: een makkelijk smeerbare crème met een geweldig lekker geurtje. De kleine oneffenheden worden zonder problemen bedekt en je huid krijgt een stralende teint dankzij het micro-pigment.

  In het begin ondervond ik niet veel van het "strakmakend" effect, maar dat is ondertussen veranderd. Na enkele weken intensief smeren kan ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik toch wel iets strakker in mijn vel zit (uiteraard enkel mijn gezicht, was het maar zo simpel!)

  Wat de grote rimpels betreft, blijf ik nog steeds op mijn honger zitten. Ze zijn -helaas- niet op wonderbaarlijke wijze verdwenen. Dat had me trouwens ook nogal straf geleken: alle plastische chirurgen waren anders zonder werk komen te zitten...

  Voor het overige rest me nog één kleine opmerking over de verpakking van de oogcrème: het tubetje is zo ontworpen dat het niet rechtop kan staan, zoals de gewone gezichtscrème. Ikzelf vind dat wel wat vervelend aangezien ik mijn zaakjes graag op orde stel in de badkamer en dit ene flesje nu wat tegendraads doet. Dankzij de schuine en puntige vorm van de tube is het wel makkelijker aan te brengen op je gezicht. Dus je moet een beetje het voordeel tegen het nadeel afwegen: ik had het liever omgekeerd gezien!

  prod-P19028-big.png

  Slotconclusie: al bij al ben ik behoorlijk tevreden over deze producten: zowel de gezichtscrème als de oogcrème zijn meer dan de moeite waard en maken vanaf nu deel uit van mijn vast ochtendritueel!

   

 • Getest: Finish Power and Pure: GEBUISD!

  Het klonk zo mooi op de website van The Insiders:

  Verkrijg een schitterende vaat bij elke afwasbeurt dankzij de superefficiënte nieuwe Finish Power & Pure® tabletten met 3 aparte componenten. De technologie met de meervoudige componenten laat elk ingrediënt vrijkomen op het juiste moment tijdens de vaatwascyclus.

  • De Gel Powerball zorgt voor een prachtige glans dankzij de Ultra Glans.
  • De versterkte reinigende stoffen werken in op het meest hardnekkige vuil, waardoor het nog gemakkelijker wordt verwijderd.
  • De ultra-efficiënte Formule reinigt al jouw vaat en doet waterresten en aanslag verdwijnen.

  Alle tabletten bevatten Active Oxygen dat de moeilijkste vlekken verwijdert en snel verdampt zodat enkel water- en zuurstofdeeltjes achterblijven.

  Dus ik was er als de kippen bij om me aan te melden voor hun nieuwe campagne om vaatwastabletten te testen. Kon niet misgaan dacht ik: ik ben fervent gebruiker van mijn vaatwasmachine én bovendien al sinds jaar en dag gebruiker van het Finish productengamma (meestal All in One tabletten voor de volledigheid)

  Ik viel echter bijna van mijn stokje toen ik mijn vaatwas de eerste keer na gebruik van het nieuwe product opende: al mijn glazen waren dof en aangeslagen (terwijl dit anders slechts een héél klein beetje het geval is). Vreemd voor een product dat net het tegendeel beweert natuurlijk! Ik probeerde er een foto van te nemen maar ik vrees dat de aanslag moeilijk te vatten is op het beeld (zie je die witte vlek onderaan?)

  2014-04-09 09.38.18.jpg

  Ik dacht eerst dat het aan mij lag: ik had namelijk net ook de zoutkorrels aangevuld in mijn vaatwas en ik dacht dat ik er wat te kwistig mee was omgesprongen. Kan altijd gebeuren, nietwaar?

  Dus stak ik gisterenavond met goede moed een tweede machine in gang. Deze morgen deed ik bijna een rolberoerte. Echt.

  2014-04-09 09.31.44.jpg

  De glazen waren nog steeds aangeslagen, maar wat nog veel erger was: het bestek (dat er de eerste keer niet bij zat) zat volledig onder de roestplekken. Zo erg zelfs dat ik het er niet meer afgeschrobd krijg met de hand. Niet enkel mijn bestek is nu naar de vaantjes, ook mijn vertrouwen in het nieuwe product van Finish. Testen is niet zonder gevaar, zo blijkt.

  Er wordt beweerd dat de Finish Power and Pure (ha!) veel minder chemische stoffen zou bevatten en dus ook aan te raden is voor delicate vaat, maar geen haar op mijn hoofd die er nu nog aan zou denken om daar papflessen of andere spullen mee af te wassen. Vreselijk!

  DIKKE buis dus. Een mens kan niet altijd tevreden zijn van een product, maar dit is gewoon onbeschrijfbaar. De staaltjes die ik hier nog liggen heb, durf ik gewoon niet uit te delen uit schrik dat ik hierdoor ook het servies van een ander in de vernieling help.

  Ik kan dus naar mijn eerlijke mening niet anders dan dit product ten zeerste afraden! Pech.

   

 • Getest: Garnier Miracle Skin Cream

  Het was al een poosje geleden dat ik nog eens iets nieuws mocht uitproberen van The Insiders, maar sinds enkele dagen is het weer zover! De komende weken smeer ik erop los met de Garnier Miracle Skin Cream.

  Garnier, Miracle Skin Cream, gezichtsverzorging, testen, smeren, anti-ageing

  De reclame voor dit product belooft alvast veel moois: "een dubbele verzorging de zowel voor een zichtbare transformatie van de huid zorgt én die tekenen van veroudering langdurig bestrijdt."

  Jawel, ik ben 30plus, dus anti-ageing producten beginnen zich enigszins opdringen. Reken daar nog een drukke baan, over-enthousiaste kinderen en een (bijvoeglijk naamwoord door jullie vrij te kiezen) echtgenoot bij, dus het hoeft niet te verbazen dat de eerste sporen van veroudering al enige tijd zichtbaar zijn...  
  De grijswitte haren op mijn hoofd kan ik wondergoed camoufleren, maar voor de rimpeltjes en oneffenheden in mijn gezicht is dat een pak minder evident!

  Dusss. Smeren maar! Hierbij mijn bevindingen na een weekje smeren zowel met de Skin Cream als de Skin Cream Eyes.

  De crème heeft een aangename textuur en smeert makkelijk open. Hij trekt bovendien redelijk snel in, waardoor je niet de hele dag het gevoel hebt met een vettige laag smeersel op je gezicht rond te lopen. Zelfs het parfum vind ik persoonlijk erg fris en lekker ruiken. Tot zover niets dan pro's.

  Tot mijn grote verbazing merkte ik tijdens het aanbrengen van de crème op dat er een lichte kleur wordt afgegeven. De witte crème krijgt een beige kleurtje zodra je het begint open smeren!
  Crème en fond de teint in één. Zelf ben ik nochtans geen grote voorstander van fond de teint: het is immers een hels karwei om er eentje te vinden die mooi aansluit bij je eigen huiskleur en vaak is die ook niet eenvoudig aan te brengen (en eindig je met vlekken).

  Maar! Mirakel! De Miracle Skin Cream veroorzaakt geen stress: de kleur lijkt wonderwel te mixen met mijn eigen teint en na het smeren zie ik er ook niet uit als een panda. Ik ben evenwel niet echt bruin in mijn gezicht, dus dat lijkt me logisch. Ik ben benieuwd of dat kleurtje ook werkt bij mijn moeder bijvoorbeeld, die wel een mooi bruingebrand gezicht heeft.

  Ik merkte wel dat je er niet teveel mag gebruiken: als je teveel crème op je gezicht aanbrengt, krijg je de kleur moeilijk opgewreven en zijn er plekken op de huid die niet mooi intrekken. Als mijn huid bovendien erg droog is, heb ik ook ondervonden dat het handiger is om eerst een laagje gewone dagcrème aan te brengen en daarna pas de Miracle Skin Cream.

  Maar doet de crème nu ook wat ze belooft? Ik blijf voorlopig nog even op mijn honger zitten: de kleine oneffenheden, vlekjes en puistjes worden wel bedekt, maar de grotere kanjers en rimpels lijken toch niet te verdwijnen. Het zogenaamd "liftend" effect dat veel anderen wél ondervinden, blijft mij tot op heden vreemd. Ik voel mijn huid alleszins niet strakker worden door het gebruik van de crème. Nog geen face lift effect dus.

  In mijn brochure lees ik wel dat je pas na 28 dagen zichtbare resultaten krijgt. Dus misschien moet ik het eerst nog wat tijd geven, ik ben tenslotte nog maar een weekje aan het smeren!

  Binnen enkele weken volgt dus nog een verslagje. Benieuwd of ik er tegen dan enkele jaren jonger uitzie ;)

  Wil je zelf ook smeren en ben je bereid om me wat feedback te geven over jouw ervaring? Let me know en dan krijg je een staaltje van me!