Web

 • Breakfast! #boostyourpositivity

  Toen ik op Kelly's blog las dat er een nieuwe #boostyourpositivity challenge was gestart, begon het meteen te kriebelen. Ik denk dat ik me zowat 5 seconden na het lezen van haar blogpostje al had aangemeld op de site.

  Deze week is het thema "breakfast".

  Lees meer...

 • Gewikt en gewogen!

  't Begon hier allemaal nogal ingewikkeld raken, een persoonlijke blog doorspekt met reviews en testjes. Niet echt handig voor wie louter de persoonlijke boodschappen wou lezen en anderzijds ook niet aangenaam voor wie op zoek is  naar een review en die dan om de oren geslagen wordt met foto's en verhalen van mijn meisjes.

  Dus, ik heb er mij eens achter gezet en een nieuwe blog in het leven geroepen die enkel bedoeld is voor reviews en testjes. Wie 't interesseert kan hierheen en wie er lak aan heeft, blijft lekker hier. Voor die enkelingen die beiden kunnen smaken: die zullen heen en weer moeten surfen! Ik meld het wel even als ik een review geschreven heb!

 • Project 365

  Ik vond het eens tijd voor wat nieuws. Alsof ik nog geen werk genoeg heb.

  Mijn project 365.

  Een beetje aangepast aangezien ik mezelf ondertussen wel ken en ik besef dat ik er niet elke dag aan zal denken om te komen posten.

  In de eerste plaats wordt het een foto-blog met erg beperkte comments. Voor het meer uitgebreide leeswerk, blijf je beter hier.

  Het wordt bovendien een wekelijkse 365. Een tweeënvijftigertje, laten we maar zeggen.

  Voor diegen die ondertussen denken dat ik teveel gedronken heb tijdens de feestdagen en vrezen dat het nooit meer goed komt: gewoon doorklikken en na een paar weken zal het wel duidelijk worden.

  Mijn eerste week staat er ondertussen op. En aangezien ik mijn project 365 nog niet helemaal gewoon ben, ben ik meer dan de helft van de interessante gebeurtenissen vergeten vast te leggen op de gevoelige plaat. En dat fotograferen, dat moet ook nog beter worden. Met wazige foto's zal ik de aandacht ook niet lang vasthouden, vrees ik. 

  Ah well, give me some credit. Binnen enkele weken heb ik het hopelijk onder de knie!

 • Een knallend uiteinde...

  ... en een spetterend begin! En dat in 2013 al je wensen mogen uitkomen!

  Vanavond geven we er nog eens een goede lap op in 't gezelschap van de familie en morgen blijven we wellicht lekker lang in bed soezen...

  In 2013 start ik ook met een nieuw blogprojectje... nu nog even een verrassing!

  Feest ze!

  proost-op-een-fantastisch-2013.jpg

 • Give Away bij Olapa!

  Deze fantastische Give Away van Olapa kwam ik deze middag per toeval tegen!

  Of neen, toeval bestaat niet: 't was het lot!

  Ook kans maken? Kijk snel op http://olapatje.blogspot.be

 • Over reclame en Reclame.

  Over het algemeen genomen kun je stellen dat ik écht een hartsgrondige hekel heb aan reclamespotjes. Vandaar dat ik nog zelden ‘live’ tv kijk. Dan kun je lekker doorspoelen als er weer eens zo’n onnozelaar besluit om in de lakens te springen om diep in de kern van de vezels door te dringen of als je plots aangesproken wordt door je wc-eend die klaagt over de bacteriën in je toiletpot.

  Vandaag moet ik echter eerbiedig buigen voor de bedenkers van de volgende reclamespotjes van Tipp-Ex. Ze zijn werkelijk fenomenaal goed bedacht. En nog eens superverslavend ook.

  Voor diegenen die nog niet overtuigd zijn, maar het ongetwijfeld wel zullen worden: die moeten misschien even de moeite doen om het eerste spotje te bekijken:

  In dit vervolgfilmpje gaan de reclamemakers nog een stapje verder:

  De jager en de beer doen een comeback en vieren hun eerste verjaardagsfeestje. Het loopt al gauw mis want een meteoriet komt de boel verknallen. Om aan de dood te ontsnappen halen ze er (natuurlijk!) hun Tipp-Ex roller bij en kun je zo switchen naar om het even welk jaartal er in je opkomt.

  En dan begint de pret.

  Eerst ben je misschien nog niet zo erg geïnteresseerd en typ je maar even je geboortejaar in. En lap, meteen word je teruggekatapulteerd in the eighties (ja, in mijn geval dus). Kan je lekker mee graffiti spuiten en meerappen met beer en jager.

  Daarna denk je, ‘ach waarom niet, laten we eens kijken wat de toekomst ons brengt’ en hup plots zit je op een ruimteschip virtuele kaarsjes uit te blazen.

  Ik zweer het: op dat moment beginnen je hersenen overtoeren te maken en doe je verwoede pogingen om die bekende jaartallen uit de geschiedenislessen van vroeger weer te herinneren. En écht, wat was ik dankbaar dat ik goed heb opgelet in die geschiedenislessen!!! Ik wil natuurlijk nog niet alles verraden, maar volgende jaartallen zijn zeker en vast ook ferm de moeite : 1914 – 1789 – 1492 – 1945 – 1920 – 1989 - het jaar 0 - …

  Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er wel iets ongelofelijks mee gedaan! Bijgevolg: diepe buiging voor die fantastische reclamemakers !! Ik wil meer! Jullie ook, nietwaar?

 • Mijn moodboard !

  secret santa, tess, secret santa, tess,


  secret santa, tess,